LIFE STYLEΔΙΑΦΟΡΑ ΖΩΑΕΙΔΗΣΕΙΣΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣΜΟΣ

Kτηνωδία στον Άγιο Δημήτριο: Βασάνισαν γάτο και τον πέταξαν στην ταράτσα σχολείου

Mία ασύλληπτη κτηνωδία συνέβη σε σχολείο του Αγίου Δημητρίου με θύμα ένα γατούλη. Οι άγνωστοι δράστες τον βασάνισαν και στη συνέχεια τον πέταξαν στην ταράτσα του σχολείου. Περίοικοι αντίκρισαν άναυδοι το γάτο να κρέμεται από τα κάγκελα και να ψυχορραγεί και με μεγάλη προσπάθεια κατάφεραν σπρώχνοντας τον να τον απεγκλωβίσουν, όμως εκείνος καταφέρνοντας να διαφύγει, παραλυμένος από τη μέση και κάτω, σύρθηκε στο χείλος της ταράτσας μετρώντας τα λεπτά ζωής του αντίστροφα.

Στο σημείο έσπευσαν εθελοντές της ομάδας Alma Libre οι οποίοι τον μετέφεραν σε κτηνιατρική κλινική στη Βούλα, όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Διαπιστώθηκαν στο σώμα του πολλαπλοί θρόμβοι οι οποίοι έχουν προκαλέσει σχεδόν γενικευμένη παράλυση και γίνεται τεράστιος αγώνας για να σωθεί. Υπάρχει μεγάλη ανάγκη οικονομικής ενίσχυσης στη νοσηλεία του.
Όποιος ενδιαφέρεται να βοηθήσει ας στείλει μήνυμα στη σελίδα Alma Libre – Hellenic Animal Rescue και θα του δοθεί ο λογαριασμός της κλινικής. Για την κτηνωδία αυτή πρέπει να επέμβουν αμέσως το τοπικό αστυνομικό τμήμα και ο δήμος, ώστε να βρεθούν οι βασανιστές και να τιμωρηθούν παραδειγματικά! Δείτε την ανάρτηση της εθελοντικής ομάδας

Λίγο πριν το Τέλος

-Έκκληση Οικονομικης Βοηθειας-

Ενημερωθηκαμε για επείγον περιστατικό σοβαρά χτυπημένου γατου που υπό αδιευκρίνιστες συνθηκες είχε βρεθεί εγκλωβισμένος σε βεντάλια κάγκελων σε ταράτσα σχολείου στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου.

Περίοικοι αντικρισαν άναυδοι το γατο να κρεμεται από τα κάγκελα και να ψυχορραγεί και με μεγάλη προσπάθεια κατάφεραν σπρώχνοντας τον να τον απεγκλωβίσουν, ομως εκείνος καταφερνοντας να διαφύγει, παραλυμένος από τη μέση και κάτω, σύρθηκε στο χειλος της επιμαχης ταράτσας μετρωντας τα λεπτά ζωης του αντίστροφα.

Άμεσα οι εθελοντες μας Elen Konte και Kostas Garef κατέφθασαν στο σημείο κατόπιν της επείγουσας κλήσης της Γεωργιας καθαρίστριας του σχολείου η οποία γνώριζε το γατουλη και είχε σπεύσει επίσης για βοήθεια.

Με πολύ προσεκτικες κινησεις σκαρφαλώσαμε προς την ταράτσα κανοντας ταυτόχρονα περίμετρο από κάτω, και με λεπτους χειρισμους ασφαλίσαμε στο ντροπερ το γατουλη που κειτετο πάνω στο τσιμέντο παραλυμένος και σε κατάσταση σοκ.

Κατοπιν πληροφόρησης υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι παραβατικά στοιχεία που εισβάλουν στο σχολείο κακοποίησαν το γατο πετωντας τον πάνω στην ταράτσα όπου μοιραία παγιδεύτηκε στα κάγκελα.

Ειναι απαραίτητο να κινηθούν οι απαραιτητες έρευνες προκειμένου να διελευκανθει η υποψία αυτή και να τιμωρηθούν οι ένοχοι.

Ο γατος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατασταση στην κλινική της κυριας Αρμάου στη Βούλα όπου αμεσα διεκομίσθη.

Διαπιστωθηκαν στο σώμα του πολλαπλοί θρόμβοι οι οποίοι έχουν προκαλέσει σχεδόν γενικευμένη παράλυση και γίνεται τεραστιος αγώνας για να κρατηθεί στη ζωή.

Υπάρχει μεγάλη ανάγκη οικονομικης ενίσχυσης στη νοσηλεία του.

Οποιος ενδιαφερεται να βοηθήσει ας στείλει μήνυμα στη σελίδα μας και θα δοθεί λογαριασμός κλινικης.

Ελπίζουμε να γίνει το θαύμα και κερδίσει την άνιση αυτή μάχη και να ζήσει.

Ελπίζουμε επίσης να βρεθούν οι ένοχοι για τη δικαίωση όχι μόνο αυτού του πλάσματος, αλλά και για όλα εκείνα που πέφτουν θύματα της ανθρώπινης βαρβαρότητας.”

ΠΗΓΗ: notia.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button