ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΖΩΑΥΙΟΘΕΤΗΣΤΕ

EROS

Golden Retriever

1,5χρ. – τελικά 28kg.

ΥΓΙΗΣ με γενική αίμ. + τεστ τετραπλό

Ο έρωτας μήπως σας χτύπησε την πόρτα?!? Μην αντισταθείτε, ξεκλειδώστε την καρδιά σας …… ανοίξτε την αγκαλιά σας, προσκαλέστε τον στο σπιτικό σας να μπει κι αναμφίβολα σε λατρεία θα μετατραπεί!!!
Κούκλος με κορμοστασιά λυγερή, τρίχωμα λαμπερό, βλέμμα καθηλωτικό, προσωπικότητα ισχυρή και εξαιρετικούς τρόπους!!!
Εντοπίστηκε ως αδέσποτος, καθώς όμως η τύχη του χαμογέλασε προς στιγμήν, ξαφνικά βρέθηκε φιλοξενούμενος σε διαμέρισμα, όπου μετατράπηκε άμεσα σε άριστο κατοικίδιο! Εξέπληξε τους πάντες απρόσμενα θαυμαστά με την ωριμότητα, τη σύνεση και προσαρμοστικότητα που υπέδειξε!
Γνωρίζει από λουρί, αυτοκίνητο, δεν λερώνει μέσα, δε χαζογαυγίζει και δεν κάνει ζημιές! Έξυπνος, φιλικός & κοινωνικός με ανθρώπους και σκύλους, ήρεμος, ήσυχος, χαδιάρης, παιχνιδιάρης και εκπαιδεύσιμος.
Μα ΠΡΟΣΟΧΗ θέτει και τα όριά του….. δηλαδη, άν κάτι δεν του αρέσει θα σας το εκφράσει …… πίεση η κακομεταχείριση δεν επιδέχεται, παραταύτα όμως, διατεθειμένος να δώσει πολλή αγάπη κι αφοσίωση στην οικογένειά του. Επίσης απαραίτητη η καθημερνή του εκτόνωση, βόλτα & παιχνίδι.
Εδώ και μέρες δυστυχώς πια, βρίσκεται φιλοξενούμενος σε Πανσιόν επι πληρωμή ( οπου φυσικά κλέβει εντυπώσεις και καρδιές), γι’ αυτό και ΕΠΕΙΓΕΙ Η ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ, ΠΡΙΝ ΜΕΛΑΓΧΟΛΗΣΕΙ Η ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΞΑΝΑ!!!
Θα προτιμηθούν όσοι έχουν ουσιαστική γνώση από κηδεμονία μεγαλοσώμου σκύλου και δεν έχουν μικρά παιδιά!
Ήδη διαθέτει ενημερωμένο βιβλιάριο υγείας, μιας και θα παρακολουθείται από κτην/τρο, μέχρι και την ημέρα της αναχώρησης, όπως πράττουμε πάντα!
ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΟΣ με ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ & ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΣΤΕΙΡΩΘΕΙ στη συνέχεια απ’ το νέο κηδεμόνα, όπως ορίζει ο νόμος! Πιθανή και η εκδοχή της στείρωσής του και πριν υιοθετηθεί.
Προϋπόθεση να αποτελέσει ισότιμο μέλος της οικογενείας σας, να βιώσει την αγάπη σας, την υπεύθυνη φροντίδα σας και αρκετό από τον καθημερινό σας χρόνο!!!
Για μέσα σε οίκημα – διαμέρισμα!
ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ!
Υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς κατόπιν συνεννόησης με το νέο κηδεμόνα και κυρίως με PET- TAXI.
Επικοινωνία κιν : 6907364681
Messenger -Μηνύματα :
Charoula Kamantou
(στο μήνυμα σας είναι απαραίτητο να αφήσετε αριθμό τηλεφώνου)

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button