ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΖΩΑΥΙΟΘΕΤΗΣΤΕΧΑΡΙΖΩ

«Bella» & «Bianca»

Χαρίζουμε τις λούτρινες αδελφούλες, «Bella» & «Bianca»!
Οι εικονιζόμενες μικρούλες έκαναν το ντεμπούτο τους στις ζωές μας όταν ήταν ενός μηνός περίπου σε ηλικία. Αυτά τα μικρά -γαλανομάτικα τότε- ‘φατσόνια’ εμφανίστηκαν στη γειτονιά μας, από το πουθενά!
Εκτιμούμε ότι πρέπει να μεταφέρθηκαν στην γατο-αποικία μας από άλλη περιοχή, και πιο συγκεκριμένα μιλάμε για εγκατάλειψη οικόσιτης γέννας! Οδηγηθήκαμε σ’ αυτό το συμπέρασμα γιατί τα μωρά ήταν πεντακάθαρα, ζωηρά, παχουλά και καθόλου φοβισμένα, αλλά αντιθέτως εξοικειωμένα με τους ανθρώπους και πολύ ήρεμα. Από την πρώτη στιγμή που εντοπίσαμε τις δύο αδελφούλες, μας πήραν τα μυαλά με τα πουρπουρητά και την ομορφιά τους!
Κατ’ εκτίμηση του κτηνιάτρου, τα κουκλάκια μας γεννήθηκαν γύρω στις 15 Απριλίου, 2 περίπου μηνών σήμερα και ‘κριαράκια’ με τα όλα τους! Τώρα τα μωράκια μας, είναι πανέτοιμα για σπιτάκι κι αναζητούν την παντοτινή τους οικογένεια, για να δώσουν και να πάρουν πολύ αγάπη.
Οι δύο αδελφούλες είναι πανέμορφα και πολύ ιδιαίτερα γατάκια, με πολύ γλυκό χαρακτήρα και βελούδινη κόμη! Έχουν πολύ καλούς τρόπους, χρησιμοποιούν σα μικρές κυρίες την αμμοδόχο τους, είναι πολύ ήρεμες, τρυφερές, παιχνιδιάρες, μοσχομυρωδάτες, χαδιάρες, καθαρές και πολύ εξοικειωμένες με τους ανθρώπους, ενώ, σαν μωράκια που είναι ακόμα, παίζουν ‘μέχρι τελικής πτώσης’, τρώνε ‘σαν να μην υπάρχει αύριο’ και κοιμούνται ‘σαν να έχουν πάρει νάρκωση’! Είναι ιδανική συντροφιά για ενήλικες και παιδιά, ενώ εγγυόμαστε ότι θα φέρουν χρώμα και χαρά στην καθημερινότητα εκείνων που θα τους ανοίξουν την αγκαλιά τους!
Η «Bella» και η «Bianca» θα δοθούν στις νέες τους οικογένειες με Συμβόλαιο Υιοθεσίας και με την προϋπόθεση τοποθέτησης πλέγματος προστασίας στους εξωτερικούς χώρους, προκειμένου να διασφαλιστεί η ευζωία και η ασφάλειά τους. Τα μικρά είναι πλήρως αποπαρασιτωμένα, εσωτερικά κι εξωτερικά, ενώ εμείς, ως υπεύθυνοι υιοθεσίας, δεσμευόμαστε ότι οι νέοι γονείς θα έχουν καλές τιμές για τα πρώτα εμβόλια και τη στείρωση του μικρού σε κτηνίατρο της ομάδας μας.
Με μεγάλη χαρά θα σας υποδεχθούμε στο σπίτι όπου φιλοξενούνται οι μικρές μας πριγκίπισσες για να τις γνωρίσετε από κοντά… Σας εγγυούμαστε ότι θα τρελαθείτε, όπως έχουμε τρελαθεί κι εμείς!
Ευχαριστώ Κατερίνα
(Τηλ. Επικοινωνίας 6933009735)

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button