ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑΜΙΚΡΟΣΩΜΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑΠΑΡΑΞΕΝΑΦΙΛΟΖΩΙΚΑ

Φιλία Μεταξύ Ενός Τσιουάουα Και Ενός Γερμανικού Ποιμενικού

Ο Jefe, το Chihuahua και ο Jericho, ο Γερμανικός Ποιμενικός, φαίνεται απίθανο να δημιουργήσουν μια διαρκή φιλία, αλλά ο άνευ όρων έρωτάς τους τους βοήθησε να επιβιώσουν όλο αυτό το διάστημα. Ο Jericho ήταν άρρωστος, υποσιτισμένος και μολυσμένος από τσιμπούρια, αλλά ο Jefe τον παρακαλούσε να παλεύει για τη ζωή του κάθε μέρα.

Όταν βρέθηκαν από εθελοντές της ανθρώπινης κοινωνίας στην Αριζόνα, ο Jefe ήταν σοβαρά στην κορυφή της Jericho για να τους κρατήσει ζεστούς. Βλέποντας ότι η κατάσταση του Τζέρικο ήταν σοβαρή, οι εθελοντές κανόνισαν την άμεση μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Όταν το ασθενοφόρο πήρε τον Jericho, ο καημένος Jefe έπεσε σε κατάθλιψη. Δεν είχε ιδέα γιατί του είχαν αφαιρέσει την Τζέρικο. Συνέχισε να κλαίει και να γαβγίζει, παρακαλώντας τους διασώστες να τον μεταφέρουν στον καλύτερό του φίλο. Οι διασώστες κατάλαβαν ότι δεν υπήρχε τρόπος να χωρίσουν τα δύο ζώα.

Στο νοσοκομείο, ο Jericho διαγνώστηκε με κοκκιδιοειδομυκητίαση (μυκητιασική μολυσματική ασθένεια επίσης γνωστή ως Πυρετός της κοιλάδας, Πυρετός Καλιφόρνιας ή Νόσος Posadas-Wernicke). Ο Jefe παρέμεινε σταθερός με τον Jericho κατά τη διάρκεια της θεραπείας, δίνοντάς του αγάπη και στοργή. Στο μεταξύ, το καταφύγιο έχει παραιτηθεί από τα τέλη υιοθεσίας και διευκόλυνε τους ενδιαφερόμενους να υιοθετήσουν τα ζώα μαζί, όχι χωριστά.

Πολλοί πιθανοί υιοθέτες εντυπωσιάστηκαν από την ιδέα να βρουν μαζί ένα Τσιουάουα και έναν Γερμανικό Ποιμενικό. Μετά από λίγους μήνες, το ζευγάρι βρήκε επιτέλους ένα σπίτι για πάντα με μια αγαπημένη οικογένεια. Ελπίζουμε να μην περάσουν ποτέ ξανά το τραύμα του χωρισμού.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button