ΔΙΑΦΟΡΑ ΖΩΑΣΚΥΛΑΚΙΑ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ

Σκύλος εισβάλει σε παιχνίδι ποδοσφαίρου και «απαιτεί» χάδια από τις παίκτριες

Ένας φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στις εθνικές ομάδες γυναικών της Χιλής και της Βενεζουέλας διακόπηκε όταν εισέβαλε ένας γλυκήτατος σκύλος.

Έχουμε δει ποδοσφαιρικούς αγώνες να διακόπτονται για διάφορους λόγους, όμως σπάνια βλέπουμε έναν αγώνα να διακόπτεται επειδή εισέβαλε ένας σκύλος. Αυτό έγινε στη Χιλή με έναν σκύλο, που αρνούνταν πεισματικά, να βγει από το γήπεδο, ενώ, ήθελε χάδια από τις παίκτριες.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή…

Κατά τη διάρκεια ενός φιλικού αγώνα μεταξύ των γυναικείων εθνικών ομάδων Χιλής και Βενεζουέλας ένας μαύρος σκυλάκος εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και «απαίτησε» από τις παίκτριες να του δώσουν χάδια και… αγάπη

Η Χιλιανή τερματοφύλακας τον πλησίασε για να τον απομακρύνει από τον αγωνιστικό χώρο. Εκείνος, όμως, ξάπλωσε στο γρασίδι για να του χαϊδέψει την κοιλιά. Η τερματοφύλακας το έκανε, ενώ, μετά από ελάχιστα δευτερόλεπτα το ίδιο έκανε και η διαιτητής της αναμέτρησης.

Στη συνέχεια, μία δεύτερη ποδοσφαιρίστρια προσέγγισε το τετράποδο με σκοπό να το σηκώσει και να το βγάλει εκτός γηπέδου. Κάτι που κατέστη αδύνατο, καθώς ο σκύλος φαίνεται να κατάλαβε τι ήθελε να κάνει η παίκτρια και σηκώθηκε και έτρεχε (σαν να μη συμβαίνει τίποτα) προς την άλλη πλευρά…

Ωστόσο, η… βόλτα του σκύλου στον αγωνιστικό χώρο διακόπηκε απότομα, όταν μετά από λίγη ώρα μία παίκτρια κατάφερε να τον πάρει στην αγκαλιά της και τον έβγαλε έξω από τις τέσσερις γραμμές.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button