ΔΙΑΦΟΡΑ ΖΩΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μέριλαντ: Γάτα εξαφανίστηκε πριν από 16 χρόνια και βρέθηκε λίγο πριν την ευθανασία

Ο Ritz αναρρώνει ήδη από τα τραύματά του, απολαμβάνει χρόνο στην αγαπημένη του καρέκλα και λαμβάνει όλη την προσοχή των παιδιών των McKenrys.
Μια γάτα που εξαφανίστηκε πριν από 16 χρόνια, ενώθηκε ξανά με την οικογένειά της στο Μέριλαντ.

Τον Απρίλιο, οι ιδιοκτήτες του Ritz, Jason και Liz McKenry, έλαβαν ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα από την εταιρεία πίσω από το μικροτσίπ της γάτας, που τους ενημέρωνε ότι το χαμένο κατοικίδιό τους που έφυγε από το παλιό διαμέρισμα του ζευγαριού το 2006, βρισκόταν σε έναν ντόπιο κτηνίατρο.

Η μείωση του χρόνου που παρακολουθείς τηλεόραση μπορεί να κάνει καλό στην υγεία σου
«Θυμάμαι να λέω, “πρέπει να έχουν κάνει λάθος”. Ίσως ανακύκλωσαν τον αριθμό του μικροτσίπ», λέει ο Jason στο CBS News. «Και από πάνω με άκουσε, και λέει, “Τι είπες μόλις;!”».

«Είχε φύγει πριν από 16 χρόνια. Δεν πίστευα ότι ήταν δυνατό», πρόσθεσε η σύζυγός του.

Πριν από δεκαέξι χρόνια, το ζευγάρι έψαξε παντού για τον Ritz, ο οποίος ήταν δύο ετών όταν χάθηκε, αλλά μάταια.

«Περάσαμε μήνες ψάχνοντας παντού, μιλώντας σε όλα τα καταφύγια. Ό,τι μπορούσαμε να σκεφτούμε, το προσπαθήσαμε», ανέφερε ο Jason στο WUSA.

Η Liz πρόσθεσε ότι κράτησε την αφίσα “Lost Cat” του Ritz για να θυμάται το αγαπημένο της κατοικίδιο.

«Ένιωθα πως αν το διέγραφα, δεν συνέβη ποτέ και θα τον ξεχνούσαμε», παραδέχεται. «Και δεν μπορούσα να το κάνω αυτό».

Το μήνυμα που έφερε τον Ritz ξανά στη ζωή των McKenrys ήρθε από έναν κτηνίατρο, ο οποίος συνάντησε τη γάτα και την σκάναρε για μικροτσίπ όταν την πήγαν ως αδέσποτο.

Η γυναίκα που πήγε τον Ritz στον κτηνίατρο βρήκε την γάτα να ψάχνει για τροφή σε ένα πάρκο, έξι μίλια από το παλιό διαμέρισμα της Liz και του Jason.

Ο Ritz μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο με σοβαρό τραυματισμό στο πόδι και η γυναίκα που τον έφερε περίμενε ότι η γάτα θα χρειαζόταν ευθανασία.

Η σάρωση του μικροτσίπ περιείχε στοιχεία επικοινωνίας για τους McKenrys, που με περισσή χαρά συμφώνησαν να πάρουν πίσω τον Ritz στο σπίτι και να τον βοηθήσουν να αναρρώσει, σύμφωνα με το CBS News.

«Μακάρι να μπορούσε να μιλήσει», τόνισε ο Jason στο USA Today. «Θα ήθελα πολύ να ακούσω την ιστορία του».

Ο Ritz κατέχει πλέον το ρεκόρ για κατοικίδιο που έλειψε τον περισσότερο καιρό πριν βρεθεί με τη βοήθεια μικροτσίπ, σύμφωνα με το CBS News.

«Δεκαέξι χρόνια; Αυτό είναι νέο ρεκόρ, από όσο γνωρίζω», είπε ο Tom Sharp, πρόεδρος της AKC Reunite υπηρεσίας αποκατάστασης χαμένων κατοικίδιων στο USA Today.

Ποια φαγητά πρέπει να αποφύγεις στο πρώτο σου ραντεβού αν θέλεις η σχέση σου να έχει διάρκεια
Ο Ritz αναρρώνει πλέον από τα τραύματά του, απολαμβάνει χρόνο στην αγαπημένη του καρέκλα και λαμβάνει όλη την προσοχή των παιδιών των McKenrys, τα οποία καλωσόρισαν θερμά τον γάτο που συνάντησαν για πρώτη φορά, αναφέρει το CBS News.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button