ΔΙΑΦΟΡΑ ΖΩΑΕΙΔΗΣΕΙΣΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝΚΟΙΝΩΝΙΑΜΙΚΡΟΣΩΜΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑΣΚΥΛΑΚΙΑ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑΚΙΑ

Λέσβος: Άνδρας πυροβόλησε τον αγαπημένο σκύλο των μαθητών στα Κεραμειά

Οι μαθητές του Δημοτικού είχαν υιοθετήσει τον σκυλάκο που τον φώναζαν Μπίνγκο

Ένα τραγικό γεγονός βίωσαν μαθητές δημοτικού σχολείου στη Λέσβο, όταν ένας ηλικιωμένος πυροβόλησε το σκυλάκι, που είχαν υιοθετήσει τα μικρά παιδιά, μπροστά στα μάτια τους.

Το αποτρόπαιο αυτό περιστατικό σημειώθηκε στα Κεραμειά της Λέσβου την περασμένη Κυριακή.

Η δασκάλα των παιδιών έκανε την καταγγελία

Την καταγγελία έκανε στην αστυνομία η δασκάλα του σχολείου, καθώς η απώλεια του Μπίνγκο, όπως ήταν το όνομα του αδέσποτου σκύλου, γέμισε θλίψη τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δημοτικού σχολείου Κεραμειών, καθώς έχασαν τον αγαπημένο τους φίλο, τον οποίο και φρόντιζαν καθημερινά.

Ο Μπίνγκο ήταν πολύ αγαπητός  γενικά  στους κατοίκους του χωριού. Σύμφωνα με πληροφορίες από το aelostv, οι μαθητές του δημοτικού σχολείου του είχαν ιδιαίτερη αδυναμία, τον φρόντιζαν ενώ ο ίδιος ο σκύλος έμπαινε ακόμα και στην τάξη μαζί τους όταν έκαναν μάθημα.

Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία παρακάτω, όπου ο σκύλος φαίνεται ήρεμος και άνετος στον κήπο του σχολείου, όταν τα παιδιά από πίσω του κάνουν κηπουρικές δουλειές!

Ο 78χρονος συνελήφθη αλλά αφέθηκε ελεύθερος αφού σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει: «Από το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάσου, σχηματίσθηκε χθες (09-01-2023) ποινική δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος ημεδαπού, για παράβαση νομοθεσίας που αφορά την κακοποίηση ζώων και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Ειδικότερα και σύμφωνα με καταγγελία, ο προαναφερόμενος ημεδαπός, βρισκόμενος σε αγροτική τοποθεσία προχθές (08-01-2023) στην ευρύτερη περιοχή των Κεραμειών στη Λέσβο, πυροβόλησε προς το μέρος αδέσποτου σκύλου. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάσου».

ΠΗΓΗ: in.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button