ΥΙΟΘΕΤΗΣΤΕ

Τεκίλα

Ξαπλώνεις στο κρεβάτι και ενα μουσουδάκι ακουμπάει δίπλα σου, 2 υπέροχα πρασινα ματάκια σε κοιτάνε και ακους χραπ χρουπ μια ουρίτσα να χτυπάει στο πάτωμα! Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε αυτα τα μάτια? Της λές ανέβα και βουτάει στην αγκαλιά σου σε γεμίζει φιλιά και απο τη χαρά της ξεβιδώνεται!
Η Τεκίλα μας κάποτε είχε σπίτι, πιθανά μεγάλωσε παραπάνω απο όσο ήθελαν, ίσως σαν κουταβι εκανε καμια ζημιούλα παραπάνω, ποιος ξέρει? Την εγκατέλειψαν, έζησε για αρκετούς μήνες ως αδέσποτη… με ο,τι αυτο συνεπάγεται! Και όμως δε κρατάει καμια κακία στους ανθρώπους, χαίρεται με κάθε ματιά που της ρίχνεις, δίνει το χεράκι της, ζητάει χάδια, μοιράζει απλόχερα αγάπη!
Τον τελευταίο μήνα φιλοξενείται σε σπίτι και είναι σαν να έμενε απο πάντα εκει! Έχει χαρακτήρα και προσωπικότητα, είναι πολύ παιχνιδιάρα και ναζιάρα, μονίμως κουνάει την ουρά της με χαρά, σου φέρνει παιχνίδια να παίξεις, μαθαίνει εξαιρετικά γρηγορα, κάθεται ήσυχη μόνη της, δεν πειράζει πράγματα, πάει τουαλέτα εξω!
Της υποσχεθήκαμε οτι δε θα ξαναγυρίσει ποτέ ξανα στον δρόμο και θα της βρούμε σύντομα τη δική της οικογένεια! Δυστυχώς παρα τις απειρες κοινοποιήσεις και καρδούλες δεν βρέθηκε ακόμα ο ανθρωπός της!
Μια υπέροχη κούκλα, μόλις 3 ετων, μεσαίου μεγέθους! Εμβολιασμένη, στειρωμένη, αποπαρασιτωμένη, με προσφατες εξετάσεις αίματος.
🔴Εαν θέλετε να την γνωρίσετε καλέστε στο ☎️ 6972433521 ή στείλτε μας μήνυμα! Θα δωθεί εντός Αττικής με ο,τι ορίζει ο νόμος.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button