ΥΙΟΘΕΤΗΣΤΕ

Ώρα μηδέν για τα σκυλιά της Σπάρτης που πήρε το ΔΙΚΕΠΑΖ

Ώρα μηδέν για τα σκυλιά της Σπάρτης που πήρε το ΔΙΚΕΠΑΖ. 10 Ιουνίου γυρίζουν στις αλυσίδες. Ναι όπως το διαβάζετε, στις αλυσίδες του κυνοκομείου Ξηροκαμπίου. 11 καταπληκτικά πλάσματα, εξαιρετικού χαρακτήρα, που έζησαν στην κόλαση θα γυρίσουν πίσω στον τόπο μαρτυρίου τους γιατί κανείς δεν άνοιξε το σπίτι του και την καρδιά του. Μιλάμε για 11 σκυλιά διαμάντια, πλεον υγιέστατα, στειρωμένα, εμβολιασμένα, τσιπαρισμένα, πλήρως θεραπευμένα.
Δεν έχουμε μισό κλουβί άδειο να τα βάλουμε, γκρεμίσαμε το πίσω Νταχάου που δεν μπορούσε εκεί πέρα να ζήσει ούτε μυρμήγκι. Σας εκλιπαρούμε για υιοθεσίες αυτών των ζώων, δεν έχουμε που να τα πάμε. Είμαστε απελπισμένοι. Και να ξέρετε ότι οι ανάγκες των ζώων και ιδίως ενός τόσο τεράστιου project όπως αυτό της Σπάρτης δεν διαρκούν όσο οι ειδήσεις των οκτώ.
Σας χρειαζόμαστε δίπλα μας, δίπλα στα ζώα, δίπλα σ’ αυτά τα ζώα που έχουν ζήσει αλυσοδεμένα σε κάδους σκουπιδιών νηστικά και κακοποιημένα μέσα στα σκατά τους.
Για υιοθεσία μπορείτε να καλέσετε απευθείας το ΔΙΚΕΠΑΖ στο 2104015451 & 2104007225. Αν δε σας απαντήσουν στείλτε μας μήνυμα απευθείας στο Smart Paws – Save A Stray Sparta Greece – SSG

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button