LIFE STYLEΔΙΑΦΟΡΑ ΖΩΑΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣΜΟΣΦΙΛΟΖΩΙΚΑ

Φοιτήτρια ξόδεψε 8000€ σε γιατρούς για τη γάτα της, για να της πούν απλά ότι είναι περίεργη!

Αυτό το ξέρουμε ήδη…

Είναι γνωστό ότι οι γάτες μας έχουν πιάσει στο δούλεμα και απλά το απολαμβάνουν. Τύπου, τις προσέχεις σαν παιδιά σου, δουλεύεις για να τους αγοράζεις πατεδάκια, περνάς τις ελεύθερες ώρες σου κουνώντας ένα ψεύτικο ποντίκι κι αυτές στο ξεπληρώνουν με ένα απαξιωτικό βλέμμα και μερικές γρατζουνιές άμα πας να ζητήσεις λίγη αγάπη ως ανταπόδοση. Still love them though. 

Η Moose είναι μια τέτοια περίπτωση περίεργης γάτας, που χέστηκε για τα λεφτά και το άγχος της μαμάς, ήθελε να περάσει η ώρα της. Εγώ το έχω πει ότι το lifestyle με τις ατελείωτες ώρες ξάπλας στον καναπέ δε γίνεται να μην έχει αντίκτυπο στα αψυχολόγητα αυτά όντα. Ε να που συμβαίνει.

Το πρώτο καταγεγραμμένο θύμα είναι η 23χρονη φοιτήτρια μουσικής Abigail Laker, η οποία υιοθέτησε πέρσι τη γάτα της και μέχρι στιγμής της έχει κοστίσει τουλάχιστον £7000 (περίπου 8.000 ευρώ) σε ιατρικά έξοδα. Για να μάθει εν τέλει ότι είναι απλά περίεργη.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Abigail ετοιμαζόταν να πάει τη Moose για στείρωση και ο κτηνίατρος παρατήρησε ότι ανέπνεε παράξενα. Της ανέβαλε τότε την επέμβαση, μιας και δεν ήθελε να ρισκάρει κάποια επιπλοκή, και της είπε να την παρακολουθεί στο σπίτι. Η 23χρονη φοιτήτρια λέει ότι στην αρχή της φαινόταν φυσιολογικό να αναπνέει έτσι, αλλά όταν της επισήμανε ο κτηνίατρος το πρόβλημα, τότε το πρόσεξε κι αυτή.

Αυτό λοιπόν, ήταν πως ενώ ο μέσος όρος αναπνοών/λεπτό που παίρνει μία γάτα είναι 15-30, η Moose έπαιρνε 80. «Έπρεπε να τρέχω στον κτηνίατρο όταν ο αριθμός ξεπερνούσε τις 100.»λέει η Abigail.

Κάμποσες εξετάσεις αργότερα και πολλά χιλιάρικα ξοδεμένα, αποδείχθηκε ότι το κατοικίδιό της τελικά δεν είχε κάτι, απλά ήταν λίγο περίεργο!

Που από τη μία σε ανακουφίζει, αλλά από την άλλη δε χρειάζεται να ξοδέψεις μια ολόκληρη περιουσία για να φτάσεις σε αυτό το συμπέρασμα.

Ωστόσο, εδώ που τα λέμε, ίσως και να βλέπουμε λίγο τον εαυτό μας στη Moose. Δεν ξέρω για εσάς δηλαδή, αλλά έχω δώσει πολλά 50άρικα σε γιατρούς για να ακούσω τελικά ένα «Δεν είναι τίποτα, από το άγχος». At this point, βγάλε με απλά άρρωστη για να μην έχουν πάει τσάμπα τόσα λεφτά! 💀

ΠΗΓΗ: neopolis.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button