ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κεφαλάρι: Ντόγκο Αρτζεντίνο κατασπάραξε μικρό σκυλάκι

Σκηνικό ταινίας τρόμου θύμισε αυτό που συνέβη την Παρασκευή το απόγευμα στο Κεφαλάρι Αττικής. Δύο μεγαλόσωμοι σκύλοι κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος μιας γυναίκας που είχε βγάλει βόλτα το μικρό σκυλάκι της. Ο τελικός απολογισμός: 2 σκύλοι νεκροί και ένας άνθρωπος να αναζητείται από τις αρχές.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Παρασκευής όταν γνωστή επιχειρηματίας της περιοχής, είχε βγάλει βόλτα το σκυλί, ράτσας κοκόνι, σε μικρή απόσταση από το σπίτι της. Τότε είδε δύο μεγαλόσωμα σκυλιά να την πλησιάζουν απειλητικά, ένα αδέσποτο και ένα Ντόγκο Αρτζεντίνο.

Το Ντόγκο Αρτζεντίνο αφού αρχικά δάγκωσε την γυναίκα επιτέθηκε με μεγάλη μανία στον μικρό σκύλο της. Παρά τις προσπάθειες της γυναίκας να τον αποτρέψει, κάτι τέτοιο έμοιαζε αδύνατο, με το σκυλί να μοιάζει αφηνιασμένο. Τις φωνές της άκουσε ένας άντρας, εταιρίας σεκιούριτι, ο οποίος έσπευσε να βοηθήσει. Ο σκύλος τότε επιτέθηκε και σε αυτόν, παρά τις προσπάθειες του να βάλει το μικρό σκύλο στο αυτοκίνητο του για να τον σώσει. Το Ντόγκο Αρτζεντίνο όρμησε μέσα στο αυτοκίνητο και το κατασπάραξε.

Το περιστατικό τράβηξε όμως την προσοχή ενός διερχόμενου οδηγού, ο οποίος σταμάτησε για να βοηθήσει τους δύο ανθρώπους και το μικρό κοκόνι. Το Ντόγκο Αρτζεντίνο επιτέθηκε και σε αυτόν, δαγκώνοντας τον. Τότε ο οδηγός γύρισε στο αυτοκίνητο του, πήρε ένα όπλο και πυροβόλησε τον μεγαλόσωμο σκύλο.

Ως αποτέλεσμα του όλου σκηνικού ήταν το μικρό κοκόνι να πεθάνει από τα τραύματα του ενώ το ίδιο συνέβη και με το Ντόγκο Αρτζεντίνο, μετά τον πυροβολισμό που δέχτηκε. Η αστυνομία αναζητά τα στοιχεία του οδηγού ενώ η επιχειρηματίας κατέθεσε μήνυση κατά της ιδιοκτήτριας του σκύλου.

Αξίζει να τονίσουμε ότι σε πολλές χώρες η συγκεκριμένη ράτσα σκύλου απαγορεύεται ως κατοικίδιο ενώ σε άλλες, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, χρειάζεσαι ειδική άδεια για να έχεις στην κατοχή σου έναν τέτοιο σκύλο ειδάλλως τιμωρείσαι με φυλάκιση!

ΠΗΓΗ:mypet

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button