ΔΙΑΦΟΡΑ ΖΩΑΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σπαρακτικές εικόνες στη Θεσσαλία: Σκυλιά τρέφονται με νεκρά ζώα

Δύσκολη η επόμενη ημέρα της κακοκαιρίας στη Θεσσαλία. Σκυλιά τρέφονται με νεκρά ζώα.

Την ώρα που οι κάτοικοι της Θεσσαλίας μετρούν τις πληγές του από το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel, οι εικόνες από την επόμενη ημέρα σοκάρουν και προκαλούν θλίψη ως προς την πραγματική έκταση της καταστροφής.

Σε σκληρό βίντεο, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, φαίνεται πως τηρούνται οι λεγόμενοι «νόμοι της φύσης και της επιβίωσης». Συγκεκριμένα, σκύλος τρώει ένα νεκρό πρόβατο προκειμένου να επιβιώσει.

Στο σχετικό βίντεο ακούγονται και κοράκια, που είναι έτοιμα να φάνε τα εναπομείναντα κομμάτια των πνιγμένων ζώων. Όλα αυτά συνιστούν «υγειονομική βόμβα» για τις περιοχές του θεσσαλικού κάμπου, καθώς τα σκυλιά, τα οποία έχουν φάει άλλα ζώα σε σήψη, μπορεί να έρθουν σε επαφή με ανθρώπους και να τους μεταδώσουν επικίνδυνες ασθένειες.

Σκληρές εικόνες στη Λάρισα: Κτηνοτρόφος αντικρύζει τα νεκρά ζώα
Ανυπολόγιστη είναι η καταστροφή στις πλημμυρισμένες μονάδες κτηνοτρόφων στη Θεσσαλία με τεράστιες ζημιές και εκατοντάδες νεκρά ζώα. Το onlarissa, μετέδωσε βίντεο με συγκλονιστικές εικόνες μέσα από μία τέτοια πλημμυρισμένη μονάδα στην περιοχή της Τερψιθέας στη Λάρισα.

Ο κτηνοτρόφος προσεγγίζει με βάρκα την μονάδα του, η οποία έχει καλυφθεί από τεράστιες ποσότητες νερού και μπαίνοντας σε αυτήν, η εικόνα που αντικρύζει είναι αποκαρδιωτική. Νεκρά ζώα να επιπλέουν, κατεστραμμένες ζωοτροφές, εγκαταστάσεις, οι κόποι μίας ζωής. Χαρακτηριστική είναι η αντίδρασή του όταν μπαίνει στη μονάδα όπου ακούγεται να λέει απεγνωσμένος: ««τι ναι αυτά τα πράγματα». Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ο κτηνοτρόφος έχει υποστεί τεράστια ζημιά καθώς από τα 1200 του πρόβατα, πνίγηκαν τα 800.

reader.gr

Related Articles

Back to top button