ΔΙΑΦΟΡΑ ΖΩΑΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣΜΟΣΣΚΥΛΑΚΙΑ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑΥΓΕΙΑ

Σοβαρά άρρωστη η σκυλίτσα Kabosu που έγινε meme

Είναι πια 17 ετών και πάσχει από χρόνια λεμφοκυτταρική λευχαιμία.

H σκυλίτσα πίσω από το διάσημο meme «Doge» είναι σοβαρά άρρωστη, σύμφωνα με τις αναρτήσεις που έκανε στο Instagram η ιδιοκτήτρια της και νηπιαγωγός, Atsuko Sato. Το 17 ετών Σίμπα Ίνου πάσχει από χρόνια λεμφοκυτταρική λευχαιμία, ένα είδος καρκίνου του αίματος και του μυελού των οστών, και από χολαγγειοηπατίτιδα, μια φλεγμονή των χοληφόρων οδών, σύμφωνα με τον Guardian.

Αν και η όρεξη της έχει επανέλθει και είναι σε θέση να πιει νερό, σύμφωνα με τον γιατρό, ο σκύλος είναι «σε πολύ επικίνδυνη κατάσταση». Σε πρόσφατη ανάρτησή της η Sato σχολίασε: «Δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο άσχημα».

Όπως υπενθυμίζει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το 2013 η Kabosu έγινε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ζώα στο διαδίκτυο με μία φωτογραφία του 2010 που δημοσίευσε η ιδιοκτήτριά της στην οποία ποζάρει με διπλωμένα πόδια και μια περίεργη έκφραση.

Έκτοτε έγινε διάσημη με την εικόνα της να αποτελεί έμπνευση μεταξύ άλλων και στο κρυπτονόμισμα Dogecoin που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Η Sato ευχαρίστησε τους θαυμαστές της σκυλίτσας για την υποστήριξή τους, λέγοντας ότι «παίρνει δύναμη απ’ όλο τον κόσμο».

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr – ΑΠΕ ΜΠΕ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button