ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΣΜΟΣ

Σκύλος βούτηξε σε λίμνη και έσωσε ελαφάκι από πνιγμό στις ΗΠΑ

O ιδιοκτήτης του κάνει λόγο για έναν σκύλο με μεγάλη καρδιά

Ο 62χρονος Ralph Dorn δεν πίστευε στα μάτια του, όταν είδε τον σκύλο του, τον Harley, ένα Goldendoodle να κολυμπά στη μέση μίας λίμνης, πίσω από το σπίτι τους στη Βιρτζίνια, προσπαθώντας να σώσει ένα μικρό ελάφι.

Ο άντρας δήλωσε πως παραμένει άγνωστο πώς το μικρό ζώο βρέθηκε στη μέση της λίμνης, κάτι που προφανώς δεν ενδιέφερε τον Harley ο οποίος χωρίς δεύτερη σκέψη βούτηξε στα κρύα νερά για να το σώσει.

Ο Harley κολύμπησε πλάι πλάι με το ελαφάκι μέχρι την ακτή. Ο Dorn συνάντησε τα ζώα στη στεριά και βοήθησε το ελαφάκι να ανέβει σε μια απότομη προεξοχή. Αφού το σήκωσε από το νερό και το έβαλε στο γρασίδι, ο Harley άρχισε να γλείφει απαλά το σώμα του μικρού ζώου.

«Δεν ήθελε να τον αφήσει, συνέχισε να αλληλεπιδρά μαζί του και να το νοιάζεται» ανέφερε ο ιδιοκτήτης μιλώντας στο People.

Η μητέρα του ελαφιού εμφανίστηκε στο γρασίδι λίγο αφότου το ελαφάκι έφτασε στην ακτή. Μόλις ο Dorn εντόπισε την είδε, πήρε τον Harley μέσα στο σπίτι. Η ελαφίνα περίμενε μέχρι να φύγουν ο Dorn και ο Harley και μετά έφυγε με το μωρό της.

Ωστόσο, κάτι παράξενο συνέβη το επόμενο πρωί. Ενώ ο Dorn έπινε καφέ με τη γυναίκα του, παρατήρησαν το εξής.

«Ο Harley ήταν ανήσυχος και έτρεχε από παράθυρο σε παράθυρο. Τότε άνοιξα την μπροστινή πόρτα και ακούσαμε το μικρό ελάφι να βελάζει» περιέγραψε ο ιδιοκτήτης.

Τότε, όπως λέει, ο τετράποδος διασώστης έτρεξε να βρει τον μικρό του φίλο, με τον οποίο «ακούμπησαν μύτες, μύρισαν ο ένας τον άλλον» και έπειτα ο Harley, ήρεμος πια επέστρεψε στο σπίτι του.

Οι συγκινητικές ενέργειες του Harley δεν αποτελούν για τον ιδιοκτήτη του έκπληξη.

«Από κουτάβι μπορούσαμε να καταλάβουμε ότι έχει τόσο μεγάλη καρδιά. Πάντα ήταν έτσι με τα παιδιά και τα ζώα. Τα αγαπάει όλα» κατέληξε ο Dorn.

Related Articles

Back to top button