ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σέρρες: Γάτα σκαρφάλωσε σε δέντρο και όταν κοίταξε κάτω τα έχασε – Δείτε πώς τελείωσε η περιπέτεια

Η περιέργεια ευτυχώς δεν σκότωσε τη γάτα στην προκειμένη περίπτωση. Οι εικόνες από τις Σέρρες κάνουν το γύρο των social media με τη διάσωσή της, να προκαλεί χαμόγελα ανακούφισης στην ιδιοκτήτρια…

Η γάτα ανέβηκε σε μια φλαμουριά στις Σέρρες, αλλά ήταν αδύνατον να πάρει το δρόμο της επιστροφής. Το ύψος ήταν μεγάλο, τα κλαδιά έμπλεκαν τα πόδια της και η Ιόλη καθηλώθηκε. Τη λύση έδωσε ξανά, γνωστός φιλόζωος της περιοχής που έσπευσε στο σημείο, μετά από ανάρτηση της ιδιοκτήτριας. Η γάτα είναι καλά, δεν τραυματίστηκε και πλέον είναι σίγουρο ότι δεν θα κάνει στο μέλλον το ίδιο λάθος.

Η περιπέτεια μιας γατούλας που εγκλωβίστηκε πάνω σε ένα ψηλό δέντρο είχε αίσιο τέλος χάρη στην επέμβαση του γνωστού φιλόζωου και ακτιβιστή της πόλης Chris Petse ο οποίος χωρίς δεύτερη σκέψη σκαρφάλωσε στο δέντρο και βοήθησε την Ιόλη, όπως λέγεται η γάτα, να επιστρέψει και πάλι στο σπίτι της.

Είναι η Ιόλη που αποφάσισε να ζήσει τη δική της περιπέτεια και να εξερευνήσει τον κόσμο, γιατί όπως είναι γνωστό, οι γάτες είναι περίεργες. Μόνο που δεν τα υπολόγισε σωστά και μπλέχτηκε σε περιπέτειες, καθώς η φλαμουριά στην οποία σκαρφάλωσε της χάλασε τα σχέδια και έτσι βρέθηκε εγκλωβισμένη πάνω στο δέντρο.

Η ιδιοκτήτρια βρέθηκε σε απόγνωση καθώς την άκουγε να νιαουρίζει φοβισμένη. Όσο κι αν προσπάθησε να τη βοηθήσει δεν τα κατάφερε. Μετά όμως από ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που περιέγραφε την περιπέτεια και την αγωνία που ζούσαν και οι δυο τους, βρέθηκε η λύση.

Ο Κρις, γνωστός ακτιβιστής και φιλόζωος στις Σέρρες, με εκατοντάδες διασώσεις, πήρε την πρωτοβουλία και σε χρόνο ρεκόρ έφτασε στο σημείο. Με επιδέξιες κινήσεις, αναρριχήθηκε πάνω στο πανύψηλο δέντρο και κατόρθωσε να βοηθήσει την τρομαγμένη Ιόλη ώστε να βρεθεί και πάλι στη γη, η οποία σημειωτέον φαίνεται πως πήρε το μάθημα της, μιας και έφυγε τρέχοντας μέσα στο σπίτι. Δείτε το βίντεο από την τηλεόραση Επιλογές…

πηγή: www.newsit.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button