LIFE STYLEΔΙΑΦΟΡΑ ΖΩΑΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣΜΟΣΦΙΛΟΖΩΙΚΑ

Πάτρα: 17χρονος πωλούσε νεογέννητα ζώα – Πως του την έστησαν οι φιλόζωοι

Σε δίκη 17χρονος για κατ΄ εξακολούθηση πώληση νεογέννητων ζώων μέσω αγγελιών.

Στο «στόχαστρο» της αστυνομίας φαίνεται ότι είχε μπει εδώ και μήνες, ο 17χρονος που κατηγορείται για συστηματικό λαθρεμπόριο ζώων συντροφιάς, αναρτώντας στο διαδίκτυο αγγελίες για την πώληση κουταβιών αλλά και νεογέννητων γατιών, αποκομίζοντας παράνομα κέρδη. Μάλιστα, οι πληροφορίες της «Π», αναφέρουν ότι η δράση του 17χρονου είχε γίνει αντιληπτή από τις φιλοζωικές οργανώσεις της Πάτρας, που είχαν ειδοποιήσει σχετικά τις αρμόδιες αρχές.

Η δράση του, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, είχε «παγώσει» για κάποιο χρονικό διάστημα, όμως τελευταία έβγαλε πάλι κάποιες αγγελίες για πώληση κουταβιών, με αποτέλεσμα αυτή τη φορά ο εντοπισμός του να γίνει δυνατός. Μετά τη διερεύνηση της καταγγελίας από τους αστυνομικούς του Γ΄ Τμήματος Πατρών, διαπιστώθηκε ότι ο 17χρονος είχε πουλήσει κατ’ εξακολούθηση νεογέννητα ζωάκια μέσω αγγελιών κι έτσι συνελήφθη και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ.

Παράλληλα, σε βάρος του ανήλικου, σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για την ευζωία των ζώων συντροφιάς με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, αλλά και σε βάρος των γονέων του για παραμέληση της εποπτείας του.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button