ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣΜΟΣΜΙΚΡΟΣΩΜΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑΣΚΥΛΑΚΙΑ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑΚΙΑΧΑΜΕΝΑ ΖΩΑ

Οδηγός εγκατέλειψε σκύλο στα χιόνια: Γυρνούσε σαν χαμένος, τον χτύπησε αυτοκίνητο

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Νέα Υόρκη, με έναν οδηγό να εγκαταλείπει τον σκύλο του, σε μια κρύα νύχτα.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Νέα Υόρκη, με έναν οδηγό να εγκαταλείπει τον σκύλο του, μέσα στην κρύα νύχτα.

Τον σκύλο εγκατέλειψαν το βράδυ της Πέμπτης, στο πάρκινγκ ενός καταφυγίου ζώων της Νέας Υόρκης, εντοπίστηκε τελικά από δύο μέλη του προσωπικού της οργάνωσης το απόγευμα της Παρασκευής.

Νέα Υόρκη: Το χρονικό του συμβάν

Γύρω στις 5:45 μ.μ. της Πέμπτης, το υλικό από την κάμερα ασφαλείας που δημοσιεύτηκε στη σελίδα του Herkimer County Humane Society στο Facebook δείχνει ένα αυτοκίνητο να μπαίνει στο πάρκινγκ. Ο οδηγός του αυτοκινήτου φαίνεται να βγαίνει από το αυτοκίνητο και να βγάζει από αυτό έναν σκύλο. Στη συνέχεια, ο οδηγός μπαίνει ξανά στο αυτοκίνητο και απομακρύνεται, αφήνοντας τον σκύλο μόνο του στον άδειο χώρο στάθμευσης.

Τα πλάνα δείχνουν τον σκύλο να περιπλανιέται στον δρόμο, όπου σύμφωνα με το προσωπικό της οργάνωσης, αργότερα χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και τραυματίστηκε πριν φύγει τρέχοντας.

Η φιλοζωική οργάνωση κάλεσε τους περίοικους να βοηθήσουν στην αναζήτηση του σκύλου και ολόκληρη η κοινότητα συσπειρώθηκε για να τον εντοπίσει.

Νέα Υόρκη: Πώς βρέθηκε ο σκύλος

Ο Robert Schrader, πρόεδρος του Herkimer County Humane Society, ευχαρίστησε τους πολυάριθμους ανθρώπους που προσφέρθηκαν εθελοντικά να βοηθήσουν στην αναζήτηση του σκύλου. Ορισμένοι εθελοντές βγήκαν μεταμεσονύχτιες ώρες της Παρασκευής για να βοηθήσουν την Humane Society.

Όπως δήλωσε ο Schrader: «Ήταν ευλογία να έχουμε όλα αυτά τα άτομα εκεί έξω»

Οι θερμοκρασίες στην περιοχή έπεσαν κάτω από το μηδέν το βράδυ της Πέμπτης και κατακόρυφα το πρωί της Παρασκευής, καθώς τέθηκε σε ισχύ προειδοποίηση για ψύχος σε όλη τη Νέα Υόρκη.

Στο Facebook, 1.500 άνθρωποι κοινοποίησαν την αρχική ανάρτηση της ανθρωπιστικής οργάνωσης με το υλικό από την κάμερα ασφαλείας και η ανάρτηση είχε επιφέρει 418 σχόλια μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής, με πολλούς ανθρώπους να προσφέρονται να βγουν έξω και να βοηθήσουν στην αναζήτηση του σκύλου.

Ο Schrader δήλωσε ότι ο σκύλος βρέθηκε χαμηλά κοντά στο κανάλι στο Mohawk και έκτοτε βρίσκεται υπό τη φροντίδα της οργάνωσης.

ΠΗΓΗ: diaforetiko.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button