ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΖΩΑΔΙΑΦΟΡΑ ΖΩΑΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣΜΟΣΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑΚΙΑΥΙΟΘΕΤΗΣΤΕΦΙΛΟΖΩΙΚΑΧΑΜΕΝΑ ΖΩΑΧΑΡΙΖΩ

Μια απίστευτα καλή ψυχούλα ψάχνει σπίτι για να μην επανενταχθεί- Θέλει κάποιος να τη σώσει από το δρόμο;

Όλα τα ζώα αξίζουν ένα σπίτι ώστε να ζουν ήσυχα και προστατευμένα. Και όταν μάλιστα έρχεται και ο χειμώνας, που είναι η πιο δύσκολη εποχή για αυτά, τότε η ανάγκη είναι ακόμα πιο μεγάλη. Υπάρχουν όμως κάποια που ο δρόμος σημαίνει βέβαιος θάνατος. Και πρόκειται για ζώα που πρέπει να είναι μέσα σε σπίτι και μόνο. Για ένα τέτοιο θα σας πούμε σήμερα. Είναι η γατούλα που βλέπετε στις πιο κάτω φωτογραφίες και βίντεο. Η γλυκιά και τρυφερή Τάινυ.

Η Τάινυ από μικρή αναζητούσε σπίτι αλλά δεν στάθηκε τυχερή. Παρά το ότι είναι όμορφη και φιλική, κανείς δεν θέλησε να την πάρει. Για ένα διάστημα φάνηκε να τη φροντίζουν στη γειτονιά που έμενε μέχρι που εξαφανίστηκε.

Όταν εμφανίστηκε πάλι, ήταν αποστεωμένη, αδύναμη και κατέληξε να νοσηλευτεί με αναπνευστικά προβλήματα και στοματίτιδα. Στο νοσοκομείο τη λατρεύουν, κάνει αγάπες σε όλους.

Για καλή της τύχη η γατούλα θα συνέλθει. Χρειάζεται όμως άμεσα υιοθεσία γιατί αν επιστρέψει στο δρόμο, δεν θα καταφέρει να ζήσει. Ο χρόνος της στο δρόμο θα μετράει αντίστροφα. Η Τάινυ πρέπει να πάει σε σπίτι.

Ας τη βοηθήσουμε να βγει από το νοσοκομείο και να καταφέρει να ζήσει υγιής αφού το μόνο που χρειάζεται είναι να ηρεμήσει μακριά από το δρόμο.  Είναι περίπου ενάμιση έτους, στειρωμένη και εμβολιασμένη. Είναι επίσης αρνητική σε λοιμώδη.

Κάνουμε έκκληση να βρεθεί κάποιος και να της δώσει μια δεύτερη ευκαιρία ώστε να μην επανενταχθεί. Πρόκειται για μια υπέροχη γατούλα.

ΠΗΓΗ: petpet.news

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button