ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΣΜΟΣΠΑΡΑΞΕΝΑΦΙΛΟΖΩΙΚΑ

Γάτα λαθρεπιβάτης εντοπίστηκε σε βαλίτσα στο αεροδρόμιο

Έναν διαφορετικό λαθρεπιβάτη εντόπισαν αξιωματικοί της Διοίκησης Ασφάλειας Μεταφορών (TSA) στο διεθνές αεροδρόμιο John F. Kennedy της Νέας Υόρκης. Με τη βοήθεια ενός μηχανήματος αχτίνων Χ, εντοπίστηκε μια γάτα σε μια βαλίτσα

Η γούνινη λαθρεπιβάτης εντοπίστηκε στις 16 Νοεμβρίου σε μια αποσκευή που είχε προορισμό τη Φλόριντα των ΗΠΑ και η μεταφορά της θα γινόταν με αεροσκάφος των αερογραμμών της Delta. Οι αστυνομικοί χρειάστηκε να ανοίξουν την τσάντα, αφού μόλις η βαλίτσα πέρασε από το μηχάνημα, σήμανε συναγερμό.

Οι πράκτορες της TSA αναζήτησαν το στοιχείο που πυροδότησε τον συναγερμό και βρήκαν ότι όταν το μηχάνημα σκάναρε την αποσκευή είχε καταγράψει ξεκάθαρα το περίγραμμα ενός ζώου. Αμέσως οι άνδρες άνοιξαν την τσάντα και βρήκαν μια ζωντανή πορτοκαλί γάτα, που είχε χωθεί μέσα.

Η αμερικανική υπηρεσία TSA επιβεβαίωσε τη σύλληψη του ναζιάρη λαθρεπιβάτη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ανέβασε αρκετές φωτογραφίες από το περιστατικό στο Twitter. Οι φωτογραφίες δείχνουν την ακτινογραφία της αποσκευής στην οποία είχε τρυπώσει η γάτα – όπου το περίγραμμα του κατοικίδιου είναι ξεκάθαρο. Η φωτογραφία όμως που συγκέντρωσε τα περισσότερα like είναι αυτή που η γλυκύτατη γάτα κρυφοκοιτάζει από την ανοιχτή βαλίτσα.

Όταν οι άνδρες της ΤSAθέλησαν  να εντοπίσουν τους ιδιοκτήτες της βαλίτσας, έκπληκτοι άκουσαν ότι αυτοί δεν έχουν καμία γάτα. Μόλις όμως το ζευγάρι την είδε κατάλαβε ότι είναι η γάτα της γειτόνισσας η οποία σε ανύποπτη στιγμή είχε καταφέρει κι είχε τρυπώσει στη βαλίτσα.

Το γεγονός ότι οι άνδρες της TSA εντόπισαν τη γάτα της έσωσαν τη ζωή , καθώς εάν δεν την έβγαζαν από τη βάλίτσα, σίγουρα θα πέθαινε από τις χαμηλές θερμοκρασίες που έχει το αμπάρι του αεροπλάνου κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Το μόνο δυσάρεστο ήταν ότι το ζευγάρι έχασε την πτήση του για τη Φλόριντα προκειμένου η γάτα να επιστρέψει με ασφάλεια στο σπίτι της από το αεροδρόμιο. Τελικά το ζευγάρι ταξίδεψε για Φλόριντα την επόμενη ημέρα.

ΠΗΓΗ:mypet.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button