ΔΙΑΦΟΡΑ ΖΩΑΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣΜΟΣΜΙΚΡΟΣΩΜΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑΣΚΥΛΑΚΙΑ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑΦΙΛΟΖΩΙΚΑ

Καβούρι: Σκύλος χωρίς λουρί επιτέθηκε σε μικρόσωμο pomeranian και τον κηδεμόνα του

Επίθεση από μεγαλόσωμο σκύλο δέχθηκε ένα σκυλάκι ράτσας pomeranian στην παραλία του Καβουρίου, καθώς και ο κηδεμόνας του δεύτερου, τον οποίο ο σκύλος -που ο ιδιοκτήτης του σύμφωνα με καταγγελίες είχε χωρίς λουρί- δάγκωσε όταν προσπάθησε να το απομακρύνει.

Επίθεση στην παραλία του Καβουρίου, στο ύψος του ξενοδοχείου Divani δέχτηκαν το Σάββατο 4 Μαρτίου, ένα μικρόσωμο λευκό σκυλί ράτσας Pomeranian (ενός έτους και βάρους 3 κιλών) και ο κηδεμόνας που το συνόδευε, από μεγαλόσωμο δεσποζόμενο σκύλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το pomeranian νοσηλεύεται στο Αττικό Νοσοκομείο Ζώων στην Παιανία με παροχή οξυγόνου, καθώς φέρει βαθύ τραύμα στον θώρακα και στον πνεύμονα από δαγκώματα, πολλαπλά τραύματα στον κορμό και κάταγμα στο πίσω πόδι.

Το λευκό μικρόσωμο σκυλί είχε βγει βόλτα με τον κηδεμόνα του, δεμένο με λουρί. Την ίδια διαδρομή σε βόλτα, ακολουθούσε κηδεμόνας με καφέ οικόσιτο σκύλο, χωρίς ωστόσο να του φορά λουρί. Ο μεγαλόσωμος σκύλος επιτέθηκε στο άλλο ζώο, με αποτέλεσμα το δεύτερο να έχει σοβαρά τραύματα. Ο σκύλος φέρεται μάλιστα να δάγκωσε και τον συνοδό του pomeranian, όταν εκείνος προσπάθησε να σώσει το κατοικίδιό του.

Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση στο facebook, ο συνοδός του μεγάλου σκυλιού, αιφνιδιασμένος από την επίθεση, παραχώρησε οικειοθελώς τα στοιχεία του στον κηδεμόνα του pomeranian, ενώ σε εγγραφή προχώρησε και η αστυνομία που κλήθηκε στο σημείο.

ΠΗΓΗ: nou-pou.gr

Related Articles

Back to top button