ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ

Θεσσαλονίκη: Στα ίχνη του άνδρα που σκότωσε γατάκι οι Αρχές – Είχε κακοποιήσει και στο παρελθόν ζώο

Ο δράστης στο παρελθόν έχει κακοποιήσει κι άλλες φορές ζώα και έχει βιαιοπραγήσει σε ανθρώπους.

Κοντά στα ίχνη του άνδρα που σκότωσε ένα γατάκι στη Θεσσαλονίκη πατώντας το, βρίσκονται οι Αρχές, σύμφωνα με την εκπρόσωπο της φιλοζωικής Θεσσαλονίκης “ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ”, Εύη Καλαϊτζίδου, η οποία δήλωσε πως “πιθανότατα ο δράστης να έχει εντοπιστεί”.

“Είναι άνθρωπος γνωστός στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, έχει κακοποιήσει κι άλλες φορές ζώα και έχει βιαιοπραγήσει και σε ανθρώπους” δήλωσε η κ. Καλαϊτζίδου, μιλώντας στο Mega.

Η ίδια ανέφερε πως μέχρι τώρα του έχουν επιβληθεί μόνο ποινές με αναστολή.

“Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, γιατί στο βίντεο εμφανίζεται με καπέλο. Πρέπει να μην του αφήσουμε κανένα περιθώριο διαφυγής” είπε η ίδια αναφορικά με τη σύλληψη του δράστη

Καταγράφηκε από κάμερα καταστήματος
Ο άνδρας καταγράφηκε από κάμερα καταστήματος στην πλατεία Αριστοτέλους να κυνηγάει μια γάτα με τα τρία μωρά της και να πατά στη συνέχεια το ένα από αυτά δύο φόρες, συνθλίβοντας το. Μετά την αποτρόπαια πράξη του έφυγε αμέριμνος από το σημείο.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία κατά αγνώστου, με την κατηγορία της πιθανής θανάτωσης ζώου.

Η δημοσιοποίηση του βίντεο προκάλεσε ευρεία κινητοποίηση με αποτέλεσμα οι Αρχές να βρίσκονται πολύ κοντά στην ταυτοποίηση του δράστη.

Ο δράστης δεν κατοικεί στην περιοχή που συνέβη το περιστατικό, αλλά είναι γνωστός στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. Η κυρία Καλαϊτζίδου τόνισε ότι την υπόθεση περιπλέκει το γεγονός ότι φοράει καπέλο, καθώς οι αστυνομικοί θα πρέπει να δέσουν τη δικογραφία πριν κινηθούν.

Η ίδια σημείωσε, ακόμα, ότι σήμερα θα πάει στο Α/Τ Λευκού Πύργου η γυναίκα που τάιζε τα γατάκια της περιοχής και βρήκε το άτυχο γατάκι νεκρό, ώστε να καταθέσει

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button