ΔΙΑΦΟΡΑ ΖΩΑΕΙΔΗΣΕΙΣΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΣΦΙΛΟΖΩΙΚΑ

Γυναίκα Προετοιμάζει Βρεφικό Δωμάτιο Για Να Καλωσορίσει Το Νέο Κουτάβι Στο Σπίτι. Εκπλήρωσε Ένα Όνειρο!

Για να πραγματοποιήσει το όνειρό της να αποκτήσει έναν σκύλο, μια γυναίκα δεν φείδεται προσπαθειών για να ετοιμάσει ένα βρεφικό δωμάτιο.

Η Joyce Graham έχασε τον σκύλο της πριν από πολύ καιρό, το 2013. Η πολυάσχολη ζωή της την εμπόδισε να υιοθετήσει έναν νέο σύντροφο, αλλά όταν ήρθε η περίσταση, ετοίμασε το καλύτερο δωμάτιο για το νέο κουτάβι, μαζί με ένα αποκλειστικό μεζέ.

Τα έπιπλα, τα ρούχα και τα παιχνίδια δεν είναι καν τόσο σημαντικά για τα σκυλιά. Χρειάζονται βασική φροντίδα – τροφή, υγεία, στέγη και σωματική δραστηριότητα, καθώς και πολλή αγάπη, στοργή και προσοχή. Αλλά η Joyce ξεκινούσε ένα νέο στάδιο και ήθελε ό,τι καλύτερο για τη νέα του σύντροφο.

Ως εκ τούτου, επέμενε να διακοσμεί το δωμάτιο του μωρού και να παρέχει τα καλύτερα ρούχα και αξεσουάρ που μπορούσε να αποκτήσει. Είναι ένα προσωπικό έργο που πρέπει να γίνει σεβαστό, κυρίως επειδή δεν βλάπτει κανέναν και κάνει τον νέο κηδεμόνα χαρούμενο.

Από τότε που έχασε τον σκύλο της, η Τζόις ακολούθησε τη ρουτίνα μιας νεαρής γυναίκας της μεσαίας τάξης. Εκείνη την εποχή, σπούδαζε Νομική και ανάμεσα στο τέλος του κολεγίου, στην έναρξη της επαγγελματικής της καριέρας, στο να κερδίσει χρήματα και στη μετακόμιση στο πρώτο της σπίτι με χώρο για ένα κατοικίδιο, αναγκάστηκε να αναβάλει το έργο μερικές φορές.

Η Τζόις πίστευε ότι, όσο κι αν το ήθελε, δεν θα ήταν δίκαιο να υιοθετήσει ένα σκυλί και να τον κρατήσει σε ένα μικροσκοπικό διαμέρισμα ενώ προετοιμαζόταν για την δουλειά της. Με αυτόν τον τρόπο η απόφαση κράτησε επτά χρόνια.

Με την εξέλιξη της καριέρας της, η Joyce άρχισε να αφιερώνει λιγότερες ώρες της ημέρας στη δουλειά, αγόρασε το πρώτο της ακίνητο και, έτσι, πίστευε ότι είχε έρθει η τέλεια στιγμή για να εκπληρώσει το όνειρό της να υιοθετήσει έναν σκύλο.

Στο Διαδίκτυο, ανακάλυψε τον ιστότοπο της Golden Gate Labrador Retriever Rescue (GGLRR – www.labrescue.org ), πιο γνωστή ως Lab Rescue, μιας οργάνωσης στο Σαν Φρανσίσκο (Καλιφόρνια, ΗΠΑ) που συλλέγει τα Labrador Retriever και στέλνει τα ζώα σε υιοθεσία.

Η Τζόις ενδιαφερόταν ιδιαίτερα για μια γέννα – και, από αυτή την γέννα, ένα κουτάβι κατάλαβε ότι θα ήταν τέλειο για εκείνη.

Ο σκύλος ονομάστηκε Χάρισον – και σύντομα πήρε το παρατσούκλι Χάρι. Η διαδικασία υιοθεσίας πήγε πιο γρήγορα από ό,τι περίμενε η Joyce και δεν μπόρεσε να κανονίσει τη διαμονή για το κουτάβι Λαμπραντόρ όπως ήθελε. Ήθελε το καλύτερο για το κουτάβι και ήταν λίγο δυσαρεστημένη.

Στη συνέχεια, τον Μάρτιο του 2020, η πανδημία Covid-19 εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Καλιφόρνιας. Παρά τα προβλήματα που προκαλούσε η ασθένεια σε όλους, η Joyce άρχισε να έχει περισσότερο χρόνο για να αφοσιωθεί στον σχεδιασμό του βρεφικού δωματίου των ονείρων της.

Ο δικηγόρος μετέτρεψε ένα από τα υπνοδωμάτια επισκεπτών, στο ισόγειο του σπιτιού, σε έναν πλήρη χώρο, ειδικά σχεδιασμένο για τον Χάρι. Η Τζόις ήθελε το δωμάτιο να είναι τέλειο για τον σκύλο και χρειάστηκε ένα χρόνο για να βάψει, να καθαρίσει και να διακοσμήσει τα καταλύματα.

Το δωμάτιο του Χάρι ήταν έτοιμο στις αρχές του 2021, όπως ακριβώς είχε οραματιστεί η δικηγόρος. Όλα τα ρούχα και τα παιχνίδια Λαμπραντόρ έχουν οργανωθεί με τον καλύτερο τρόπο. Εκτός από το κρεβάτι, το δωμάτιο διαθέτει κομοδίνα, κουτιά οργάνωσης, πίνακες στους τοίχους και ένα πανό με το όνομα του ζώου.

Η κηδεμόνας έβαλε ακόμη και φυτά και έναν καθρέφτη, αλλά ακόμη και η ίδια δεν μπορεί να πει γιατί. Η Τζόις λέει ότι το Λαμπραντόρ αγαπούσε τον χώρο και ξέρει ότι είναι δικός του: ο σκύλος μένει στην πόρτα περιμένοντας να μπει και να παίξει με τα αποκλειστικά αντικείμενα. Περνά τον περισσότερο χρόνο του στο «δωμάτιο του Χάρι».

Η γυναίκα καλωσόρισε στο σπίτι της τον νέο σκύλο σύντροφό της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ολοκλήρωση παραγγελίας!

Η Joyce Graham, από την Καλιφόρνια (Ηνωμένες Πολιτείες), έχει τραβήξει την προσοχή του διαδικτύου λόγω της στοργής και της περιποιητικής σχέσης με τον κυνόφιλο φίλο της. Αποφάσισε να δώσει όλη την άνεση και την ποιότητα ζωής που του αξίζει ο σκύλος της δημιουργώντας του ένα πλήρως εξοπλισμένο βρεφικό δωμάτιο, με ένα όμορφο χώρο.

Ακριβώς όπως μια μητέρα που περιμένει με αγωνία τον ερχομό του μωρού που είναι ακόμα στην κοιλιά της, η γυναίκα εξιδανικεύει την παρουσία του σκύλου στη ζωή της και από την άφιξή του του έδωσε το καλύτερο σπίτι και οικογένεια που μπορούσε να γνωρίσει ποτέ.

Σε συνέντευξή της στο The Dodo , η Τζόις μίλησε λίγο περισσότερο για το τι την παρακίνησε να αφοσιωθεί τόσο πολύ στον σύντροφό της. Η Αμερικανίδα εξήγησε ότι έχασε ένα κουτάβι το 2013, κάτι που επηρέασε βαθιά τη συναισθηματική της κατάσταση.

Καθώς περνούσε ο καιρός και έμαθε να αντιμετωπίζει καλύτερα την έλλειψη του ζώου, αποφάσισε να ανοίξει την καρδιά της σε έναν νέο καλύτερο φίλο, αλλά δεν βρήκε ποτέ την ιδανική ευκαιρία, καθώς η ζωή της ήταν πολύ απασχολημένη με το τέλος του κολεγίου και την αρχή της καριέρας της..

Εκτός από αυτούς τους παράγοντες, ο Τζόις ζούσε σε ένα σπίτι χωρίς αυλή, κάτι που θα εμπόδιζε το ζώο να έχει την ελευθερία που του άξιζε. Καθώς όμως προσαρμόστηκε και κατακτούσε τα δικά της, αφοσιώθηκε στον ερχομό ενός νέου σκύλου στη ζωή της.

Όταν τελικά έλαβε την είδηση ​​ότι είχε επιλεγεί για να δάσκαλε ένα κουτάβι σε ένα καταφύγιο, η γυναίκα ήταν πολύ ενθουσιασμένη και σύντομα άρχισε να προετοιμάζει το σπίτι της, τώρα με μια αυλή, για να υποδεχθεί το ζώο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Καθώς η προθεσμία για την άφιξη του Χάρι ήταν σύντομη, η δικηγόρος δεν μπόρεσε να φύγει από το σπίτι όπως είχε ονειρευτεί, ωστόσο, όταν ξεκίνησε η πανδημία, η Τζόις είχε πολύ περισσότερο χρόνο για να αφιερωθεί στο να φτιάξει το σπίτι της όπως πάντα σχεδίαζε.

Σε αντίθεση με τους περισσότερους ανθρώπους, που αγοράζουν απλώς ένα κρεβάτι ή ένα κλουβί για τα κατοικίδια ζώα τους , ο Τζόις έκανε μια σημαντική αλλαγή στο σπίτι, χτίζοντας ένα πολύ καλά εξοπλισμένο δωμάτιο για τον Χάρι.

Το έργο χρειάστηκε περίπου ένα χρόνο για να ολοκληρωθεί, καθώς ο Joyce έπρεπε να ζωγραφίσει, να διακοσμήσει και να κάνει την ξυλουργική για το περιβάλλον, αλλά το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.

Στο δωμάτιό του, το κουτάβι έχει ένα κρεβάτι, πολυθρόνα και πολλά παιχνίδια. Η δικηγόρος είπε ότι, στην αρχή, έπρεπε να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να κρατήσει τα πράγματα του ζώου στη θέση τους, αλλά ότι άξιζε τον κόπο, επειδή το κουτάβι αγαπά πραγματικά το δωμάτιό του.

Η Τζόις είπε ότι το ζώο ξέρει πολύ καλά ότι αυτό είναι το δωμάτιό του στο σπίτι, και ότι είναι πάντα έξω και έχει πάντα μεγάλη αγωνία να μπει και να παίξει με όλα του τα παιχνίδια.

Ο Χάρι περνάει πολύ χρόνο στη γωνιά του, είτε για να παίξει είτε για να πάρει έναν υπνάκο κάθε απόγευμα. Το βράδυ, περνάει μέσα από την ντουλάπα του, φοράει τις πιτζάμες του και εγκαθίσταται στην κούνια του, όπου ακούει μια ιστορία πριν τον ύπνο που λέει ο Τζόις.

Στο διαδίκτυο , πολλοί άνθρωποι επικρίνουν τη Joyce επειδή ξόδεψε τόσα χρήματα για να προσφέρει μια «πολυτελή» ζωή στο μικρό της σκυλάκι. Για τους κριτικούς, αυτό που χρειάζονται τα ζώα από τους ιδιοκτήτες τους είναι αγάπη, προσοχή και φροντίδα υγείας.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button