ΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣΜΟΣΦΙΛΟΖΩΙΚΑ

Η συγκινητική ιστορία της γάτας του Λευκού Οίκου

Τα πρώτα της Χριστούγεννα θα γιορτάσει η Γουίλοου, η γάτα που κατάφερε να κλέψει την καρδιά της οικογένειας Μπάιντεν, στον Λευκό Οίκο. Το γατάκι αυτό είναι δύο ετών και περιπλανιέται μέσα στην στολισμένη έπαυλη, μη μπορώντας να χορτάσει το στολισμένο αυτό θέαμα.

Η Πρώτη Κυρία, Τζιλ Μπάιντεν, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram την γατούλα της, γράφοντας στη λεζάντα: «Η Γουίλοου δεν μπορεί να χορτάσει τα πρώτα της Χριστούγεννα στον Λευκό Οίκο με την @flotus».

Η ιστορία της υιοθεσίας

Αξιοθαύμαστο είναι το γεγονός πως αυτή η γάτα δε βρέθηκε τυχαία στον Λευκό Οίκο. Όλα ξεκίνησαν από την Τζιλ Μπάιντεν, η οποία αποφάσισε να την υιοθετήσει, ύστερα από ένα αστείο περιστατικό, που συνέβη το 2020.

Η γατούλα αυτή διέκοψε μια ομιλία που έδινε σε φάρμα στην Πενσυλβάνια, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του προέδρου Μπάιντεν. Η άτακτη και χνουδωτή γάτα πήδηξε στην σκηνή και διέκοψε τις δηλώσεις της Τζιλ Μπάιντεν. Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Πρώτης Κυρίας σε σχετικό δελτίο τύπου:

Πήδηξε στη σκηνή και διέκοψε τις δηλώσεις της!

«Η Γουίλοου έκανε μεγάλη εντύπωση στην Δρ Μπάιντεν το 2020, όταν πήδηξε στη σκηνή και διέκοψε τις δηλώσεις της κατά τη διάρκεια μιας στάσης της προεκλογικής εκστρατείας. Βλέποντας τον άμεσο δεσμό τους, ο ιδιοκτήτης της φάρμας ήξερε ότι η Γουίλοου ανήκε στον Μπάιντεν»

Τώρα, μετά από δύο χρόνια, η γατούλα αυτή γιορτάζει τα Χριστούγεννα παρέα με τη νέα της οικογένεια που την λάτρεψε αμέσως, από τα πρώτα λεπτά της γνωριμίας τους.

mypet

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button