ΔΙΑΦΟΡΑ ΖΩΑΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣΜΟΣΣΚΥΛΑΚΙΑ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑΦΙΛΟΖΩΙΚΑ

ΗΠΑ: Πιλότος υιοθέτησε σκύλο που εγκατέλειψε ταξιδιώτης στο αεροδρόμιο

Πιλότος στις ΗΠΑ υιοθέτησε νεαρό σκύλο, τον οποίο εγκατέλειψε ο ιδιοκτήτης του στο αεροδρόμιο, επειδή δεν μπορούσε να ολοκληρώσει την απαραίτητη διαδικασία για την είσοδο του σκύλου στην χώρα.

Ένα νεαρό σκυλάκι, που ακούει στο όνομα Polaris, εγκαταλείφθηκε από τον ιδιοκτήτη του στο αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο, όταν ο τελευταίος δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τις διαδικασίες για τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα του ζώου.

Άμεσα κινητοποιήθηκε η φιλοζωική οργάνωση του Σαν Φρανσίσκο SPCA και η United Airlines, προκειμένου να βρουν νέα στέγη στο εγκαταλελειμμένο σκυλάκι. Ήταν από τις πιο σύντομες “επιχειρήσεις διάσωσης”, καθώς ο πιλότος της United Airlines,William Dale, υιοθέτησε τον Polaris, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Σύμφωνα με την SPCA, η αεροπορική εταιρεία έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να βεβαιωθεί ότι ο Polaris πληρεί τις προϋποθέσεις εισόδου στις ΗΠΑ και όπως δήλωσε ο διευθυντής εξυπηρέτησης πελατών της United, Vincent Passafiume, “από τη στιγμή που αναλάβαμε τη φροντίδα του Polaris, ολόκληρη η ομάδα της United τον παρακολουθούσε 24 ώρες το 24ωρο, μέχρι να μπορέσουμε να πάρουμε την απαραίτητη άδεια και να τον κρατήσουμε με ασφάλεια στις ΗΠΑ”.

Σύντομα η γραφειοκρατική διαδικασία ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ο Polaris έφτασε στο καινούργιο του σπίτι.

Σύμφωνα με τον Guardian, η αεροπορική εταιρεία γιόρτασε την υιοθεσία του νεαρού σκύλου στο αεροδρόμιο, όπου εγκαταλείφθηκε, και δώρισε 5.000 δολάρια στη φιλοζωική οργάνωση SPCA του Σαν Φρανσίσκο “για να υποστηρίξει το σωτήριο έργο που επιτελεί όλο το χρόνο βοηθώντας ζώα που είναι άρρωστα, τραυματισμένα, άστεγα ή χρειάζονται φιλοξενία”.

Η Lisa Feder, επικεφαλής διάσωσης της SPCA, σχολίασε: “Όλη η ομάδα της United ανέλαβε μια μεγάλη πρόκληση για να διασφαλίσει ότι ο Polaris θα είναι ασφαλής, υγιής και θα βρει ένα σπίτι που θα τον αγαπούν“.

ΠΗΓΗ: news247.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button