ΔΙΑΦΟΡΑ ΖΩΑΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣΜΟΣΣΚΥΛΑΚΙΑ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑΥΓΕΙΑ

Ηγουμενίτσα: Πέθανε ο σκύλος-«θρύλος» του λιμεναρχείου

Πέθανε η ΛΕΣΥ, ο σκύλος-«θρύλος» του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, που επί σειρά ετών υπηρέτησε δίπλα στους συναδέλφους της, καταγράφοντας σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό της.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, πριν από λίγες ημέρες είχε βραβευτεί από τον Υπουργό Ναυτιλίας, Γιάννη Πλακιωτάκη, για το έργο της και την υπηρεσία της, μαζί με τον συνοδό της Τσάκαλο Χαράλαμπο.

Την δυσάρεστη είδηση έκαναν γνωστή οι απόστρατοι του Λ.Σ Β.Δ Ελλάδος, οι οποίοι και αποχαιρετούν τη συνάδελφό τους με ένα συγκινητικό μήνυμα:

«Πριν ημέρες βραβεύτηκε για το έργο της και τις ικανότητες της από τον ΥΝΑΝΠ η σκυλίτσα ΛΕΣΥ Κ19 του Κ.Λ. Ηγουμενίτσας μαζί με τον καθοδηγητή της και συνοδό συνάδελφο Τσάκαλο Χαράλαμπο. Σήμερα δυστυχώς μάθαμε τον θάνατο της και λυπούμαστε πολύ. Επί χρόνια η ΛΕΣΥ ήταν η προέκταση της πείρας και της ασύγκριτης τεχνικής δραστηριότητας του συνοδού της, με πολλές επιτυχίες στη δίωξη και τον εντοπισμό ναρκωτικών. Θα την θυμόμαστε με αγάπη. Στο νέο αντικαταστάτη της, ΒΛΑΝΤ, ευχόμαστε να συνεχίσει το έργο της».

Η ΛΕΣΥ ήταν ηλικίας 15 ετών.

ΠΗΓΗ: enikos.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button