ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: Ραγίζει καρδιές το σκυλί του 53χρονου που βρέθηκε δολοφονημένος – Περιμένει έξω από το σπίτι

Το σκυλάκι προφανώς περιμένει τον ιδιοκτήτη του να φανεί, όπως έκανε πάντα. Από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε το έγκλημα, το σκυλί είναι φύλακας έξω από την πόρτα του σπιτιού. Άλλοτε κοιτά προς το δρόμο και άλλοτε προς την πόρτα, περιμένοντας να δει ξανά το αφεντικό του.

Οπως δήλωσαν οι γείτονες του θύματος του φρικτού εγκλήματος στο creta24.gr, το σκυλί αυτό ήταν η μόνη συντροφιά του 53χρονου.

Αστυνομικοί της Σήμανσης βρίσκονται στο σπίτι και συλλέγουν στοιχεία που θα τους βοηθήσουν να φτάσουν στα ίχνη του δράστη ή των δραστών του στυγερού εγκλήματος.

Πως αποκαλύφθηκε το έγκλημα

Ο κ. Άρης Φουντουλάκης, γείτονας του 53χρονου μίλησε στο Creta24.gr, περιγράφοντας τη στιγμή που μπήκε στο σπίτι και κατάλαβε ότι κάτι κακό έχει συμβεί.

«Χθες το βράδυ είδα δύο γείτονες έξω από την πόρτα του. Μου είπαν ότι ήταν ανοιχτή από τις 10 το πρωί. Έκανα δύο βήματα μέσα στο σπίτι, τον φώναξα, δεν μου απάντησε», ανέφερε ο κ. Φουντουλάκης και σημείωσε πως αμέσως κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά και κάλεσε την αστυνομία.

«Δεν τον είδα. Ήταν πεσμένος πίσω από το κρεβάτι. Όταν είδα ότι ήταν αναστατωμένο το σπίτι βγήκα αμέσως έξω», συμπλήρωσε.

Όπως ανέφερε ο κ. Φουντουλάκης ο 53χρονος, που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν τοξικοεξαρτημένος, ήταν ήρεμος άνθρωπος και δεν είχε ποτέ δημιουργήσει προβλήματα στη γειτονιά, ωστόσο δεν ήταν λίγες οι φορές που οι γείτονες έβλεπαν «περίεργα» άτομα να μπαινοβγαίνουν στο σπίτι.

Εγώ τον γνώριζα, είχε ένα σκυλάκι, ερχόμουν και του έφερνα κρέατα για να ταΐζει το σκυλί», δήλωσε ο ίδιος.

«Δεν ενοχλούσε κανέναν. Είναι τραγικό να φύγει ένας άνθρωπος με τέτοιο τρόπο», σημείωσε η κα Μαρία, γειτόνισσα του 53χρονου που έβλεπε την πόρτα του ανοιχτή από το πρωί της Κυριακής.

ΠΗΓΗ:dikaiologitika.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button