ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

Θεσσαλονίκη: Ξέσπασμα πατέρα για την επίθεση αδέσποτου σκύλου στην κόρη του και την ατιμωρησία

Η 12χρονη δέχτηκε επίθεση από αδέσποτο σκύλο στη Θεσσαλονίκη. Τέσσερα χρόνια μετά, οι ευθύνες για τα όσα έγιναν ακόμα αναζητούνται…

Η επίθεση είχε σαν αποτέλεσμα το 12χρονο τότε κορίτσι να μεταφερθεί τραυματισμένο σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη. Ακόμα όπως λέει ο πατέρας της, δεν έχει ξεπεράσει το σοκ. 4 χρόνια από εκείνη τη μέρα στον Εύοσμο και παρά το ότι η υπόθεση έφτασε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο με κατηγορούμενο τον τότε αντιδήμαρχο Κορδελιού, το ζήτημα της ευθύνης των αδέσποτων δεν επιλύθηκε.

Κοριτσάκι δέχτηκε επίθεση από αδέσποτο σκύλο, που το τραυμάτισε στο πόδι, στη Θεσσαλονίκη. Η υπόθεση οδηγήθηκε στο δικαστήριο το οποίο αθώωσε τον αντιδήμαρχο, που κατηγορήθηκε αυτεπάγγελτα. Ο πατέρας της μαθήτριας περιγράφει στην ΕΡΤ3 πώς ο αδέσποτος σκύλος όρμηξε στην 12χρονη κόρη του, στον Εύοσμο στη Θεσσαλονίκη. Οι φωτογραφίες με τα τραύματα στα πόδια του κοριτσιού μαρτυρούν την άγρια επίθεση.

Η υπόθεση του τραυματισμού της ανήλικης έφτασε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο με κατηγορούμενο τον τότε αντιδήμαρχο Κορδελιού, που κρίθηκε αθώος. Ωστόσο, το ζήτημα της ευθύνης των αδέσποτων δεν επιλύθηκε.

Τέσσερα χρόνια μετά και πατέρας του κοριτσιού ακόμη αναζητά τον υπεύθυνο για την επίθεση με το ερώτημα για την ευθύνη των αδέσποτων σε τέτοιες περιπτώσεις να παραμένει.

πηγή: www.newsit.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button