ΔΙΑΦΟΡΑ ΖΩΑΕΙΔΗΣΕΙΣΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣΜΟΣΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑΚΙΑΥΓΕΙΑΦΙΛΟΖΩΙΚΑ

Είναι καλύτερα ο ηλικιωμένος γατούλης που βρέθηκε παγωμένος σε δρόμο του Μίσιγκαν στην Αμερική

Ηκακοκαιρία που πλήττει την Αμερική αυτές τις μέρες είναι άνευ προηγουμένου. Λίγα μέρη στις ΗΠΑ έχουν γλιτώσει από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, τα οποία εκτείνονται από ακτή σε ακτή και περιλαμβάνουν συνθήκες χιονοθύελλας σε όλες τις Μεσοδυτικές Πολιτείες, ισχυρές καταιγίδες στα βορειοανατολικά, τεράστιες διακοπές ρεύματος στο Τέξας και απίστευτες πτώσεις της θερμοκρασίας στο Δυτικά.

Οι άστεγοι και τα αδέσποτα είναι οι πιο ευάλωτοι αυτή την εποχή. Με τις συγκεκριμένες μάλιστα θερμοκρασίες κινδυνεύει άμεσα η ζωή τους.

Στο Μίσιγκαν βρέθηκε ηλικιωμένος γατούλης παγωμένος που δεν μπορούσε να κουνηθεί. Ο άνθρωπος που την εντόπισε, μια γυναίκα, η Κέλυ, τον πήρε και τον πήγε αμέσως σε κλινική, την Big Lake Community Animal Clinic | Muskegon MI.

Ο γατούλης, ο οποίος είχε υποθερμία, και τα μάτια του ήταν κλειστά και με μια κρούστα από πάνω μπήκε στα ζεστά, σκεπάστηκε με κουβέρτες, και οι γιατροί έκαναν τα πάντα ώστε να μην πάθει τίποτα.

Και πραγματικά σιγά σιγά ο Elliot, όπως τον ονόμασαν, έχει σιγά σιγά αρχίσει να συνέρχεται. Και, όπως μαθαίνουμε σε ανάρτηση της κλινικής, έχει αρχίσει και να τρώει. «Το απόγευμα, στάθηκε στα πόδια του και έφαγε αρκετό φαγητό. Έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά για να επανέλθει εντελώς αλλά δεν θα τα παρατήσουμε», έγραψε η κλινική στη σελίδα της στο Facebook. 

ΠΗΓΗ: petpet.news

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button