LIFE STYLEΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗΔΙΑΦΟΡΑ ΖΩΑΕΙΔΗΣΕΙΣΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝΚΟΙΝΩΝΙΑΥΓΕΙΑΦΙΛΟΖΩΙΚΑ

Ηλιούπολη: Τα κατάφερε η γατούλα που έφαγε δηλητήριο και είχε σχεδόν παραλύσει

Τα καλύτερα νέα μας ανακοίνωσαν οι εθελοντές της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης ZΩΟΦΙΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ -ILIOUPOLIS ANIMAL WELFARE UNION, οι οποίοι αναφερόμενοι στην πορεία της υγείας της Νεφέλης είπαν ότι η γατούλα τα κατάφερε και βγήκε νικήτρια από τη δύσκολη περιπέτειά της.

Η Νεφέλη μας έχει συγκινήσει όλους. Πρόκειται για τη γατούλα που έφαγε κάτι με δηλητήριο (ποντικοφάρμακο ή φυτοφάρμακο). Και σχεδόν παρέλυσε. Οι εθελοντές τη βρήκαν στην οδό Λάρνακος στην Ηλιούπολη, μούσκεμα στο νερό, γεμάτη χώματα και διάρροιες. Η θερμοκρασία της ήταν τόσο χαμηλή που δεν την έπιανε καν το θερμόμετρο. Τα πατουσάκια της είχαν γίνει μπλε.

Όπως αναφέρουν οι εθελοντές το ζώο μεταφέρθηκε άμεσα στον κτηνίατρο για τις πρώτες βοήθειες, όπου της δόθηκαν όλες οι απαραίτητες αγωγές, Στη συνέχεια της έκαναν μπάνιο, την τύλιξαν με κουβέρτες και θερμοφόρες και της έβαλαν αμπούλες για τους ψύλλους, που πετάγονταν από το βρεγμένο της σώμα.

Η κατάστασή της ήταν άσχημη καθώς εμφάνισε και νευρολογικά. Οι πιθανότητες ήταν σε βάρος της και το πρώτο της βράδυ στο κτηνιατρείο ήταν, όπως πίστευαν, μάλλον το τελευταίο της.

Και όμως δεν ήταν καθώς η γατούλα έδωσε μεγάλη μάχη και την κέρδισε. Και η νεότερη ενημέρωση των εθελοντών μας γέμισε χαρά.

Η Νεφέλη τα κατάφερε. Έφτασε κοντά στο θάνατο αλλά γλίτωσε. Νίκησε και το θάνατο και αυτόν που θέλησε να τη σκοτώσει.

Οι εθελοντές της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης ευχαριστούν τον κόσμο για τη στήριξή τους.

ΠΗΓΗ: petpet.news

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button