ΓΑΤΟΥΛΕΣ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡΦΙΛΟΖΩΙΚΑ

Γάτα βρέθηκε κρυμμένη μέσα σε βαλίτσα στο αεροδρόμιο – Πώς κατέληξε εκεί

Βαλίτσα η οποία περνούσε από το μηχάνημα ακτίνων Χ στο Ορλάντο της Φλόριντα βρέθηκε να περιέχει μια γάτα.

Βαλίτσα η οποία περνούσε από το μηχάνημα ακτίνων Χ στο Ορλάντο της Φλόριντα βρέθηκε να περιέχει εκτός από μπουκάλια και ποτήρια κρασιού κα μια γάτα.

Οι υπάλληλοι που είδαν την εικόνα και στη συνέχεια άνοιξαν τη βαλίτσα για να βρουν τη γάτα, «σοκαρίστηκαν», δήλωσε στο CNN η εκπρόσωπος της TSA, Λίζα Φάρμπστεϊν. «Η γάτα θα μπορούσε να έχει πεθάνει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, αφού παρέμεινε στο χώρο αποσκευών πολλές ώρες», σημειώνει.

Παρά το γεγονός ότι βρίσκουν καθημερινά τα πάντα σε αποσκευές, από μη εξουσιοδοτημένα πυροβόλα όπλα μέχρι παράνομη σάλτσα cranberry, «είναι σπάνιο να ανακαλύπτεις ένα ζωντανό ζώο σε μια ελεγχόμενη βαλίτσα», δήλωσε η ίδια. Ευτυχώς, η γάτα δεν προσπάθησε να το σκάσει όταν άνοιξαν τη βαλίτσα.

Ο επιβάτης, ο οποίος ταξίδευε με την Delta Air Lines, ειδοποιήθηκε να πάει να εξηγήσει το περιεχόμενο της αποσκευής του και είπε στην TSA ότι «δεν ήταν η γάτα του αλλά ανήκε σε κάποιον άλλο στο σπίτι», δήλωσε η Φάρμπστειν. Πρότειναν ότι η γάτα- η οποία βρισκόταν πάνω στις αποσκευές και μάλιστα το τρίχωμά της προεξείχε από τη βαλίτσα ανάμεσα στα φερμουάρ – είχε μπει στη βαλίτσα χωρίς να τη δει κανείς.

Ο ταξιδιώτης πιστεύεται ότι έχασε την πτήση του, αλλά έκανε νέα κράτηση για την επόμενη μέρα, χωρίς τη γάτα, αυτή τη φορά. Εν τω μεταξύ, η γάτα, δεν φαίνεται να ενοχλείται από την περιπέτειά της, σύμφωνα με τη New York Post, η οποία φαίνεται να την εντόπισε.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button