ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βόλος: Εργάτης πέθανε και ο σκύλος του καθόταν δίπλα στο άψυχο σώμα τρεις μέρες

Ένας 60χρονος εργάτης γης από το Πακιστάν, που κανείς στο χωριό του Πλατανιά δεν ήξερε το κανονικό του όνομα αλλά όλοι τον αγαπούσαν και τον προσλάμβαναν στις αγροτικές εργασίες τους, πέθανε τις προηγούμενες ημέρες μέσα στο μικρό του δωμάτιο, χωρίς κανείς να τον ψάξει για τρεις μέρες

Ο Ευτύχας ζούσε στο χωριό 20 χρόνια, ήταν φιλήσυχος, χαμογελαστός, μόνος και είχε μοναδική παρέα ένα κυνηγόσκυλο.

Τις τρεις τελευταίες ημέρες δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής, αλλά τον αναζήτησε για δουλειά ένας εργάτης από την περιοχή “Μικρό”. Πήγε στο χωριό, χτυπούσε την πόρτα δεν του άνοιγε κανείς, αλλά δεν γαύγιζε ούτε το σκυλί. Τον κάλεσε στο τηλέφωνο και άκουσε τον χτύπο του κινητού μέσα από το σπίτι. Ανησύχησε και αμέσως κάλεσε την αστυνομία.

Όταν οι αστυνομικοί άνοιξαν την πόρτα βρήκαν τον Ευτύχα πεσμένο στο πάτωμα και το κυνηγόσκυλο πάνω στο άψυχο σώμα, βουβό και ακίνητο, αναφέρει το gegonotanews.

Η αιτία θανάτου θα φανεί από την ιατροδικαστική εξέταση γιατί ο Ευτύχας “ταξίδεψε” για τη Λάρισα μέσα σε ένα μπλε σάκο…

Το χωριό πολύ λυπημένο για τον χαμό του, υποσχέθηκε να φροντίσει το σκυλάκι του, τον μοναδικό μάλλον πραγματικό φίλο που άφησεπίσω του ο 60χρονος…

«Ήταν τις τρεις αυτές ημέρες δίπλα σου – άγαλμα ακούνητο χωρίς φαγητό, χωρίς νερό και κυρίως χωρίς γαβγίσματα… Πενθούσε τον πεσμένο στο πάτωμα του δωματίου που έμενε φίλο του» δήλωσε ο Σταμάτης Παπαδήμος που κατάγεται από τον Πλατανιά.

Την κηδεία του, όπως έγινε γνωστό, θα αναλάβει ο Δήμος Νοτίου Πηλίου.

ΠΗΓΗ: real.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button