LIFE STYLEΓΑΤΟΥΛΕΣ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡΔΙΑΦΟΡΑ ΖΩΑΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣΜΟΣΥΓΕΙΑΦΙΛΟΖΩΙΚΑ

Michelle Pfeiffer: Πώς αντιδράει η γάτα της όταν την παίρνει μαζί στη δουλειά

Η 64χρονη ηθοποιός γίνεται, κάπως έτσι, η θεά όλων των crazy cat ladies ανά την υφήλιο.

Όσες έχετε γάτες στο σπίτι, πιθανότατα θα στεναχωριέστε καθημερινά, την ώρα που φεύγετε για δουλειά, που θα τις αποχωριστείτε έστω και για ένα οκτάωρο. Όμως η Michelle Pfeiffer βρήκε τη λύση για όλες εσάς, που δηλώνετε περήφανες crazy cat ladies, αν τουλάχιστον το επιτρέπει ο εργοδότης σας – ή, ακόμα καλύτερα, είστε αφεντικά του εαυτού σας: Να παίρνετε τη γάτα μαζί στη δουλειά.

Αυτό τουλάχιστον έκανε η 64χρονη ηθοποιός, όπως έδειξε σε ένα νέο βίντεο στο λογαριασμό της στο Instagram, που την παρουσιάζει, αρχικά, με τη γάτα της σε κλουβί μεταφοράς, μέσα στο αυτοκίνητο, και μετά στο χώρο εργασίας. Γιατί όπως γράφει στη λεζάντα: «Για την Μπέλα, κάθε μέρα είναι η μέρα που φέρνουμε τη γάτα μας στο γραφείο».

Να διευκρινίσουμε, πάντως, ότι δεν είναι όλες οι γάτες ευτυχισμένες με τη ρουτίνα της Μπέλα. Εξαρτάται από το χαρακτήρα και τα βιώματά τους. Κάποιες φαίνεται να απολαμβάνουν την αλλαγή περιβάλλοντος, ενώ άλλες, πιο ανασφαλείς και φοβισμένες, προτιμούν να παραμείνουν στο σπίτι τους, έστω και αν χρειαστεί να αποχωριστούν, για κάποιες ώρες, τον ανθρώπινο συγκάτοικό τους.

ΠΗΓΗ: marieclaire.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button