LIFE STYLEΔΙΑΦΟΡΑ ΖΩΑΕΙΔΗΣΕΙΣΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣΜΟΣΠΑΡΑΞΕΝΑ

Αυτή είναι η γυναίκα που ψάχνει όλη η Αγγλία: Έβγαλε βόλτα τον σκύλο και χάθηκε από προσώπου γης

Μια γυναίκα στη Βρετανία, 45 ετών, παντρεμένη με δύο παιδιά, πάει τις κόρες της στο σχολείο και στη συνέχεια βγάζει το σκύλο βόλτα, όπως κάθε μέρα. Στις 27 Ιανουαρίου, χάθηκε από προσώπου γης.

Η εξαφάνιση μιας 45χρονης μητέρας συγκλονίζει τη Βρετανία. Η κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών είναι μεγάλη, ενώ από σήμερα μια ομάδα ιδιωτών δυτών αναλαμβάνει να ψάξει στον πυθμένα του ποταμού στις όχθες του οποίου την είδαν για τελευταία φορά πριν δέκα μέρες να βγάζει βόλτα τον σκύλο της.

Το χρονικό μιας εξαφάνισης

Η Νίκολα Μπιούλεϊ είναι μια 45χρονη γυναίκα από τη Βρετανία. Ξανθιά, μετρίου αναστήματος, περίπου 1,60, συνήθως γελαστή και με τη χαρακτηριστική προφορά της περιοχής της, του Έσσεξ. Μέχρι τη μέρα της εξαφάνισής της εργαζόταν ως στέλεχος σε μεγάλη εταιρεία real estate.

Νωρίς το πρωί της 27ης Ιανουαρίου έβαλε τα δύο παιδιά της, τις κόρες της, και τον σκύλο της οικογένειας στο αυτοκίνητό της. Πήγε τα παιδιά στο σχολείο.

Και στη συνέχεια, φορώντας ένα μακρύ μπουφάν, κολάν και μποτάκια, με τα μαλλιά της δεμένα αλογοουρά, πάρκαρε το αυτοκίνητό της και ξεκίνησε τη βόλτα με τον σκύλο της στην όχθη του ποταμού Γουάιρ, στο Λάνκασιρ. Στο πάρκινγκ όπου άφησε το αυτοκίνητό της υπάρχουν κάμερες ασφαλείας, αλλά μόνο μία, αυτή που θα μπορούσε λόγω θέσης να είχε καταγράψει τα πάντα, είναι εκτός λειτουργίας.

Στις 09:10 διασταυρώθηκε με έναν άλλο άνθρωπο που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του. Ήταν ο τελευταίος που την είδε ζωντανή. Λίγο νωρίτερα, είχε στείλει ένα email στο αφεντικό της. Έκτοτε, η Νίκολα χάθηκε από προσώπου γης.

Το σενάριο η Νίκολα Μπιούλεϊ να έπεσε στο ποτάμι, είναι για την Αστυνομία του Λάνκασιρ το επικρατέστερο σε αυτή τη φάση των ερευνών.

Εκτός από τους ιδιώτες δύτες της εταιρείας Specialist Group International (SGI), πληθαίνουν οι εθελοντές που ενώνουν τις δυνάμεις τους με τις αρχές και παίρνουν μέρος στις έρευνες. Σωστικά συνεργεία βουνού, ειδικά σκυλιά, drones και ελικόπτερα έχουν χτενίσει την περιοχή: κάνενα ίχνος της δεν έχει βρεθεί.

Ο ιδρυτής της εταιρείας δυτών Πίτερ Φόλντινγκ δήλωσε στα βρετανικά ΜΜΕ ότι προσφέρει δωρεάν της υπηρεσίες του στην Αστυνομία του Λάνκασιρ σημειώνοντας ότι εκτός από τοςυ δύτες θα χρησιμοποιηθούν και υψηλής τεχνολογίας συσκευές ηχητικού εντοπισμού sonar. Με τη χρήση αυτών των ειδικών συσκευών θα καταστεί δυνατό να διευρυνθεί κατά πολύ η περιοχή των ερευνών.

Ο σύζυγος δεν θεωρείται ύποπτος

Σε επικοινωνία με την οικογένεια της γυναίκας που χάθηκε μυστηριωδώς, η Αστυνομία συλλέγει οποιοδήποτε στοιχείο, και το παραμικρό.

Ο σύζυγός της, Πολ Μπιούλεϊ δεν έχει θεωρηθεί ύποπτος, παρότι στα κοινωικά δίκτυα γράφτηκαν πολλά.

Η Νίκολα και σύζυγός της Πολ εργάζονται κυρίως από το σπίτι. Την ημέρα της εξαφάνισης ο Πολ ήταν στο σπίτι. Στο σπίτι τους έχουν εγκατεστημένες κάμερες ασφαλείας. Στην μικρή κωμόπολη όπου ζει η οικογένεια, το ζευγάρι είναι πολύ γνωστό, όπως γνωστό είναι ότι και οι δύο συνήθιζαν να βγάζουν βόλτα το σκύλο χωρίς λουρί αλλά δεν συνηθίζουν να του πετούν μακριά μπαλάκι για το φέρει διότι, όπως έχει καταθέσει στενή φίλη της οικογένειας, παίρνουν μέτρα προστασίας για να μην απομακρύνεται ο Γουϊλοου, ο σκύλος. Πολύ συχνά, η Νίκολα στις βόλτες της μιλούσε στο τηλέφωνο βάζοντάς το σε ανοιχτή ακρόαση. Και μια σημαντική σημείωση, η Νίκολα είναι δεινή κολυμβήτρια και γνωρίζει πολύ καλά την περιοχή.

Ο σκύλος βρέθηκε στεγνός και χωρίς λουρί

Ο σκύλος, ένα ενεργητικό και παιχνιδιάρικο αγγλικό σπρίνγκερ σπάνιελ, βρέθηκε κοντά σε ένα παγκάκι με το λουρί του πεσμένο στο έδαφος και όχι ακουμπισμένο στο παγκάκι. Ο Γουϊλοου ήταν στεγνός όταν βρέθηκε.

Στο παγκάκι βρέθηκε και το κινητό της Νίκολα. Μόλις είχε τελειώσει μια επαγγελματική κλήση μέσω της εφαρμογής Teams.

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button