ΔΙΑΦΟΡΑ ΖΩΑΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΜΙΚΡΟΣΩΜΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑΣΚΥΛΑΚΙΑ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑΦΙΛΟΖΩΙΚΑΧΑΜΕΝΑ ΖΩΑ

Αντρέας Λοβέρδος: Έσωσε ένα σκυλάκι από το δρόμο και του ψάχνει σπίτι

Έκκληση για να βρεθεί ένα σπίτι για το σκυλάκι που βλέπετε στις φωτογραφίες κάνει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝ.ΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος, οποίος είναι γνωστός για την αγάπη του στα ζώα.

Το σκυλάκι αυτό, το οποίο είναι ένα ημίαιμο κοκονάκι, 1 με 1,5 χρόνου και βάρος μόνο 6 κιλών, το έσωσε ο ίδιος από το δρόμο. Ο ίδιος αναφέρει ότι ψάχνει να του βρει σπίτι γιατί δεν μπορεί να το κρατήσει καθώς έχει άλλα δύο.

Ο κ. Λοβέρδος, αξίζει να θυμίσουμε, ότι τον Φεβρουάριο του 2019 είχε ψηφίσει, ως ΔΗΣΥ, ναι στην πρόταση για την κατοχύρωση και προστασία των δικαιωμάτων των ζώων και η οποία “θα καταδεικνύει την ευθύνη του Κράτους να μεριμνά για την προστασία της άγριας ζωής, αλλά και την ευζωία όλων των ζωικών ειδών, τις συνθήκες διαβίωσης, φύλαξης, μεταφοράς και εισαγωγής τους, θεσπίζοντας το κατάλληλο νομικό πλαίσιο και κεφαλαιοποιώντας την ήδη υπάρχουσα θετική κατεύθυνση στη νομοθεσία”.

Η πρόταση είχε κατατεθεί από 54 βουλευτές, κυρίως του ΣΥΡΙΖΑ και κάποιους ανεξάρτητους, για να συμπεριληφθεί στο άρθρο 24 ως “εισαγωγή νέας διάταξης”. Δυστυχώς δεν είχε περάσει καθώς το αποτέλεσμα ήταν 92 ΝΑΙ, 130 ΟΧΙ και 40 ΠΑΡΩΝ.

Όποιος θέλει να ανοίξει το σπίτι του στην ψυχούλα αυτή ο κ Λοβέρδος δίνει ένα τηλέφωνο 6974057857

ΠΗΓΗ: petpet.news

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button