ΔΙΑΦΟΡΑ ΖΩΑΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣΜΟΣΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑΠΑΡΑΞΕΝΑ

Απίστευτο: Στη Νέα Υόρκη έβαψαν περιστέρι ροζ για το… πάρτι αποκάλυψης του φύλου ενός μωρού

Ένα μικρό περιστέρι, που διεσώθη από πάρκο της Νέας Υόρκης, ίσως είχε βαφτεί με ροζ μπογιά προκειμένου να χρησιμοποιηθεί σε πάρτι για την αποκάλυψη του φύλου ενός μωρού, σύμφωνα με οργάνωση προστασίας της άγριας ζωής.

Οπως μεταδίδει το BBC, το περιστέρι εντοπίστηκε σε πάρκο του Μανχάταν και μεταφέρθηκε στο Ταμείο για Άγρια Πουλιά.

Η μη κερδοσκοπική οργάνωση για την προστασία της άγριας ζωής δήλωσε πως πιστεύει ότι κάποιος έβαψε εσκεμμένα το περιστέρι.

«Ως οικόσιτο πτηνό που δεν μπορεί να βρει τροφή στη φύση, να πετάξει καλά ή να ξεφύγει από τα αρπακτικά, αυτό το μικρό αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες πριν το βάψουν. Ευτυχώς, κάποιος καλός άνθρωπος το έσωσε στο πάρκο Μάντισον Σκουέρ και τώρα δέχεται φροντίδα σε ασφαλές περιβάλλον», επισήμανε.

Απαντώντας σε χρήστη που ρώτησε για ποιον λόγο να βάψει κάποιος ένα περιστέρι, η οργάνωση απάντησε ότι «η αποκάλυψη φύλου είναι μια θεωρία που κερδίζει έδαφος».

Tα πάρτι για την αποκάλυψη του φύλου ενός παιδιού
Τα πάρτι για την αποκάλυψη του φύλου ενός μωρού είναι μια παράδοση που ξεκίνησε στις ΗΠΑ, όπου ζευγάρια που περιμένουν να αποκτήσουν παιδί διοργανώνουν μια γιορτή για να ανακοινώσουν το φύλο του παιδιού τους πριν από τη γέννηση. Συνήθως, κόβουν μια τούρτα ή σκάνε μπαλόνια, όπου το χρώμα του κέικ ή του περιεχομένου του μπαλονιού -ροζ ή γαλάζιο- αποκαλύπτει και το φύλο του μωρού.

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button