LIFE STYLEΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗΔΙΑΦΟΡΑ ΖΩΑΕΙΔΗΣΕΙΣΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝΚΟΙΝΩΝΙΑΜΙΚΡΟΣΩΜΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑΣΚΥΛΑΚΙΑ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑΦΙΛΟΖΩΙΚΑΧΑΜΕΝΑ ΖΩΑ

Θεσσαλονίκη: Σκύλος ορμά στην αγκαλιά του κηδεμόνα του μετά από 5 χρόνια

Πέντε χρόνια μετά έχει και πάλι τον Ρόκυ, τον σκύλο του, στην αγκαλιά του.

Ένας άνδρας στην Θεσσαλονίκη, ο οποίος, την ημέρα των γενεθλίων του, έζησε την πιο απίστευτη ευχάριστη έκπληξη της ζωής του, καθώς μία άγνωστη σε εκείνον κτηνίατρος τού τηλεφώνησε για να του πει ότι βρήκαν το χαμένο του λυκόσκυλο.

Όπως ο ίδιος γράφει στην ανάρτησή του στο Facebook, το σκυλί είχε χαθεί τον Νοέμβριο του 2017, για πέντε ολόκληρα χρόνια.

Ο ιδιοκτήτης του, μαζί με τα μέλη της οικογένειάς του και φίλους, τον έψαχναν για μήνες, ώσπου απελπίστηκαν και αποφάσισαν να πάρουν απόφαση πως είτε τον είχαν κλέψει, ή ότι είχε πλέον πεθάνει.

Μετά από πέντε χρόνια το τηλέφωνο χτύπησε και μία κτηνίατρος στον Σταυρό, λίγο έξω από την Θεσσαλονίκη, του είπε πως τον βρήκαν, καθώς ο σκύλος είχε chip με τα στοιχεία του.

Όπως γράφει, δεν ήξερε αν θα τον θυμάται, αφού ήταν μόλις 2,5 χρονών όταν χάθηκε και έχουν περάσει πέντε χρόνια. Ωστόσο, το 7,5 ετών πια λυκόσκυλο αναγνώρισε αμέσως τον ιδιοκτήτη του και ξετρελάθηκε από τη χαρά του.

Αφού πρώτα όρμησε στην αγκαλιά του, αμέσως πήρε την θέση του ως… συνοδηγός στο αυτοκίνητο.

ΠΗΓΗ: megatv.com

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button